Maak kennis met onze enthousiaste professionals
met passie voor het vak!

 • Jeroen Veldkamp
  Jeroen Veldkamp Creatief Strateeg

  Video & audio = beleving. Beleving is intens. Een frons, kippenvel, verbazing, woede, verlichting, voldoening, een (schater?) lach. Een emotiefabriek zonder robotstraat. Ambachtelijk mensenwerk voor de geest en heel soms (als het echt lukt) voor het lichaam. Wat hebben we toch een heerlijk vak!

 • Edwin Huijben
  Edwin Huijben Regisseur

  Het betrokken zijn van begin tot eind en al je creativiteit kwijt kunnen in een concept spreekt mij enorm aan als regisseur. Beelden voorzien van inhoud vind ik belangrijk. Zodat mooie shots ook nog een betekenis hebben. Verder is het echt mensenwerk. Dat betekent veel communiceren en met een team er voor gaan. Uiteindelijk streef ik ernaar om mensen te raken door beeld en geluid perfect op elkaar af te stemmen. Film is emotie. Ik wil mensen raken.

 • Silva Munsters
  Silva Munsters Producer

  Produceren is voor mij denken aan de kleinste details, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Een goed gestructureerde productie, met nog genoeg ruimte voor creativiteit, leidt tot het beste resultaat.

 • Elaine Leijssen
  Elaine Leijssen Producer

  Als producer organiseer ik de producties van A tot Z. Hierbij is het belangrijk om het overzicht te behouden maar ook oog te hebben voor de details. Elk productieproces op een zo efficiënt mogelijke manier laten verlopen is mijn doel. Elke productie is anders, dus dat maakt mijn werk steeds afwisselend en uitdagend!

   

 • Kate Ubbink
  Kate Ubbink Producer

  Het gehele proces, van het ontstaan van een idee tot een daadwerkelijk audiovisueel eindproduct, vind ik al sinds mijn jeugd erg interessant. Iedere productie is weer een nieuwe uitdaging en vergt creativiteit en inzet. Ik ben dan ook ontzettend blij en enthousiast dat ik het komende halfjaar mijn kennis en interesse mag inzetten en ontwikkelen binnen Veldkamp Produkties.

 • Rick Smits
  Rick Smits Cameraman & Editor

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Elke keer weer op zoek gaan naar dat perfecte beeld, dat is wat mijn werk als cameraman zo mooi maakt. Om vervolgens die beelden te monteren tot een film die prikkelt, je raakt of aanzet to actie. De combinatie van Cameraman en Editor is voor mij de ultieme manier om mijn creativiteit tot uiting te laten komen.

 • Hans Nellen
  Hans Nellen Motion Designer
  Motion design is in mijn ogen het omzetten van concepten en ideeën naar een bewegende visuele vorm, waar iedereen zijn mening en gevoel op los kan laten.
  Zodra het gevoel van de kijker hetzelfde is als wat ik voor ogen had, is mijn doel bereikt. Aangezien ik deze vorm van gevoelsoverbrenging op verschillende manieren toe kan passen bij Veldkamp Produkties – via motion design, videomontage en colourgrading – ben ik trots deel uit te maken van dit team.
 • Lin Hou Oei
  Lin Hou Oei Cameraman & Editor

  Oog voor detail, creativiteit en technische perfectie is mijn recept voor een goed audiovisueel product. Als cameraman mooie beelden filmen en als editor een goed en sterk verhaal maken is het liefste wat ik doe. Ik zit dan ook erg goed op mijn plek in de Veldkamp crew!

 • Marianne de Proost
  Marianne de Proost Office manager
  Trots ben ik op die vele mooie oogstrelende producties die we mogen maken en hebben gemaakt. Kippenvel krijgen bij het horen van de eerste muzieknoten….. Geraakt worden door de beelden.
  Ik draag als Office Manager bij aan het team door veel zaken te regelen, beheren, monitoren en door het creatieve proces zo goed mogelijk te laten overvloeien in het administratieve proces. Ook zorg ik voor een fijne werkomgeving en alle randzaken die erbij horen, zodat iedereen elke dag weer met plezier naar kantoor komt.
 • Sander Akkermans
  Sander Akkermans Social Media Manager &
  Junior Producer

  Social media is alom vertegenwoordigd, snel, actueel en breed inzetbaar. Veldkamp Produkties op een leuke en creatieve manier vertegenwoordigen op social media is voor mij een mooie uitdaging. Daarnaast probeer ik een feilloos verloop van iedere videoproductie te bewerkstelligen. Werken binnen een professionele en altijd leerzame werkomgeving draagt er aan bij om dat te kunnen realiseren.

 • Guus Veldkamp
  Guus Veldkamp Kantoorhond en mascotte