Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Jij wilt een indrukwekkende en doeltreffende video animatie laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 diverse soorten animatiefilms.  Van een infographic of logo-animatie tot voorlichting- en instructie-animaties.

Jij wilt een indrukwekkende en doeltreffende video animatie laten maken? Een infographic, logo-animatie, voorlichting- of instructie-animatie? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 (inter)nationale videoproducties voor bedrijven en (semi)overheden. Na een vrijblijvend intakegesprek bekijken wij of animatie passend is voor uw aanvraag. Animatievideo’s zijn b.v. erg geschikt om (ingewikkelde) zaken of systemen uit te leggen en informatie over te brengen. Er zijn verschillende manieren om animatie toe te passen in een video. Zo produceren we animatievideo’s voor Van Helden waarin animatie centraal staat. Voor Van Helden hebben we een karakter ontwikkeld genaamd de Held. Een andere optie is om animatie te combineren met videobeelden zoals we o.a. gedaan hebben in de video voor Created on Friday of de event promo voor de TU/e.

Ons team bestaat uit gedreven creatieven die het beste script voor uw animatiefilm schrijven. Onze eigen motion designers, eventueel aangevuld met de beste freelancers van Nederland, geven vervolgens vorm aan het script. De audionabewerking, zéér belangrijk bij een animatiefilm, zorgt voor de totaalbeleving.

Wist je dat wij naast animaties ook commercials en productfilms produceren? Wil je jouw product of dienst graag toelichten? Neem dan eens een kijkje bij onze instructiefilms of voorlichtingsfilms. Daarnaast behoren ook bedrijfsfilms bij ons tot de mogelijkheden. ​Of wat dacht je van cinemagraphs: uitermate geschikt voor jouw website of socialmediakanalen. Ook ontwikkelen wij​ in opdracht televisieproducties als televisieseries, reportages of documentaires.

Bovenstaand een greep uit ons portfolio van animatiefilms. Ook een animatiefilm laten maken? Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag!