Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Jij wilt een indrukwekkende en doeltreffende instructiefilm laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 diverse soorten instructiefilms. Van introducties van nieuwe software binnen een organisatie, het installeren of reinigen van producten tot online gebruiksaanwijzingen en handleidingen.

Je wilt een indrukwekkende en doeltreffende instructiefilm laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 instructiefilms voor bedrijven en (semi)overheden als diverse ministeries en non profit organisaties. Van introducties van nieuwe software binnen een organisatie, het installeren of reinigen van producten tot online gebruiksaanwijzingen en handleidingen. Want wie leest er nu nog gebruiksaanwijzingen en handleidingen, wanneer er een duidelijke, mogelijk zelfs interactieve, ‘how-to’ video op YouTube beschikbaar is?

Zo hebben we o.a. meer dan 300 instructiefilms in 6 talen geproduceerd voor Hapro / VDL. Deze instructiefilms zijn gericht op het installeren van industriële zonnebanken voor installateurs en het monteren van dakkoffers voor consumenten.

De vorm van een instructiefilm kan variëren en is erg afhankelijk van het product of de dienst van de video. Zo kan een instructiefilm bijvoorbeeld (deels) bestaan uit animatie, waarin de animatie bepaalde features van het product of dienst laat zien. Een instructiefilm die dient als gebruiksaanwijzing van een product werkt echter het best wanneer het proces gefilmd wordt. Hierdoor ziet de kijker exact welke stappen er nodig zijn om het product in elkaar te zetten.

Wist je dat wij naast instructiefilms ook commercials en productfilms produceren? Wil je jouw dienst graag toelichten? Neem dan eens een kijkje bij onze voorlichtingsfilms. Daarnaast behoren ook bedrijfsfilms en animaties bij ons tot de mogelijkheden. ​Of wat dacht je van cinemagraphs: uitermate geschikt voor jouw website of socialmediakanalen. Ook ontwikkelen wij​ in opdracht televisieproducties als televisieseries, reportages of documentaires.

Bovenstaand een greep uit ons portfolio van instructiefilms. Ook een instructiefilm laten maken? Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag!