Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Ben jij een professionele voice-over? Wil jij stage bij ons lopen? Heb jij acteertalent? Wil jij eens figureren in een videoproductie? Of ben jij beschikbaar om freelance aan onze producties mee te werken als regisseur, cameraman of in een andere functie? Meld je dan meteen aan en wellicht werken we snel samen!

Voice overs

Veldkamp Produkties is altijd op zoek naar goede, nieuwe voice-overs voor verschillende videoproducties. Jong, oud, vrouw, man, het maakt niet uit. Meld je gelijk aan als voice-over en je komt in ons voice-over bestand terecht. Bij elke videoproductie kijken we welke stem hier het beste bij past. Vergeet niet wat samples mee te sturen!

AANMELDEN ALS VOICE OVER

Meld je aan!
screen_1_920_350

Acteurs & figuranten

Ben jij een professionele acteur of lijkt het je leuk eens in een videoproductie te figureren? Dan bieden wij jou de kans om in toekomstige producties van ons mee te spelen. Meld je aan en laat ons weten wat jij allemaal in huis hebt. Graag ontvangen we de volgende informatie: je volledige naam, geboortedatum, woonplaats, mobiele én vaste telefoonnummer, eventuele ervaring en 3 recente foto’s. Aanmeldingen ontvangen we het liefst per e-mail!

AANMELDEN ALS ACTEUR OF FIGURANT

Freelancers

Om videoproducties van hoge kwaliteit te maken zijn wij altijd opzoek naar professionele freelancers die weten wat het vak inhoudt. Ben jij een freelancer op het gebied van AV en wil je eens met ons samenwerken? Meld je dan aan en wij voegen je toe aan ons freelancers bestand.

AANMELDEN ALS FREELANCER

RAV draaidag 8dec
Meld je aan!

Stage

Wij zijn als dynamisch videoproductie bedrijf continue opzoek naar stagiaires. Lijkt het jou een uitdaging om een tijdje met ons mee te draaien en te leren over alle facetten van het maken van videoproducties, zowel creatief als productioneel? Op onze pagina ‘vacatures’ zie je welke plekken we beschikbaar hebben. Je mag ons ook een open sollicitatie sturen. Vergeet niet je CV mee te sturen! Let op: wij nemen alleen stagiaires aan voor een periode van 5 of 6 maanden. Helaas werken wij niet met snuffelstages.

AANMELDEN ALS STAGIAIR

Locatie

Veldkamp Produkties is altijd op zoek naar nieuwe locaties voor in ons locatiebestand. Wil jij jouw woonkamer/slaapkamer/keuken/tuin of andere ruimte beschikbaar stellen voor video opnamen? Dan horen we graag van je! Stuur ons uw contactinformatie (inclusief adresgegevens) en recente foto’s van de woning/ruimte en wij nemen contact met u op.

AANMELDEN ALS LOCATIEHOUDER

roompot-glijbaan-commercial