Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Wij produceren al onze producties in opdracht. Daarvoor hebben wij een eigen team van gedreven specialisten in huis. Daarnaast investeren wij ongeveer zo’n 20% van onze tijd in ‘vrije producties’. Producties die we maken uit eigen overtuiging of… omdat het verzoek ons zo aangrijpt, ondanks dat de aanvrager geen budget heeft.

Wij produceren al onze producties in opdracht. Daarvoor hebben wij een eigen team van gedreven specialisten in huis. Van creatieven die de concepten bedenken, scriptschrijvers die het concept uitwerken tot een definitief script, producers die het hele productieproces van A tot Z organiseren en begeleiden, cameramensen die alles professioneel vastleggen, editors die monteren en zelfs een motion designer en audionabewerker die zorgen voor de finishing touch. We hebben wel altijd te maken met een opdrachtgever die kaders schept. In inhoud, uitvoering of planning. Het is echter voor ons team belangrijk om te blijven innoveren. Met nieuwe technieken of vertelvormen te experimenteren of, zonder kaders, een zelf gekozen verhaal te vertellen.

Daarom investeren wij ongeveer zo’n 20% van onze tijd in ‘vrije producties’. Producties die we maken uit eigen overtuiging of… omdat het verzoek ons zo aangrijpt, ondanks dat de aanvrager geen budget heeft.

Deze vrije producties zijn alleen maar mogelijk door onze producties van commercials, bedrijfsfilms, productfilms, instructiefilms, voorlichtingsfilms, animaties, cinemagraphs en televisieproducties.

Bovenstaand een greep uit ons portfolio van vrije producties. Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag!