Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Jij wilt een indrukwekkende en doeltreffende TV productie laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren deze producties altijd in opdracht. Dat kan van een Omroep zijn, maar ook een stichting of bedrijf. Zo produceerden wij in het verleden o.a. voor Omroep Brabant TV, Rotary International en de Efteling.

Je wilt een TV productie laten maken? Door de jaren heen hebben wij al vele televisieseries, eenmalige televisiereportages en documentaires gemaakt. Wij produceren deze producties altijd in opdracht. Dat kan van een Omroep zijn, maar ook een stichting of bedrijf. Zo produceerden wij in het verleden o.a. vele series voor Omroep Brabant TV, een documentaire voor een landelijke uitgever over het leven en werk van missionaris Peerke Donders (uitgezonden door KRO/RKK), voor Rotary International een reportage over de vaccinatie van kinderen in India tegen polio (uitgezonden door Omroep Max) en in opdracht van de Efteling de documentaire “Zijn we er al? / 60 jaar Efteling” (uitgezonden op RTL4).

Ondanks de sterke opkomst van online video blijft televisie de komende jaren nog het meest bekeken medium met het grootste bereik, uitermate geschikt voor uw naamsbekendheid en/of het brengen van een boodschap voor algemeen publiek. Neem gerust contact met ons op wanneer u uw boodschap wilt verspreiden via ene televisieproductie.

Wist je dat wij naast tv producties ook commercials en productfilms produceren? Wil je jouw product of dienst graag toelichten? Neem dan eens een kijkje bij onze instructiefilms of voorlichtingsfilms. Daarnaast behoren ook bedrijfsfilms en animaties bij ons tot de mogelijkheden. ​Of wat dacht je van cinemagraphs: uitermate geschikt voor jouw website of socialmediakanalen.

Bovenstaand een greep uit ons portfolio van TV producties. Ook een televisieproductie laten maken? Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag!