Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Meer producties

Onze expertise is het vertellen van verhalen middels videoproducties. Dit doen we dan ook in vele vormen. Zowel overheden als het bedrijfsleven maken graag gebruik van voorlichtingsfilms om mensen eenvoudig, snel en doeltreffend te informeren. Naast de papieren handleiding laten bedrijven steeds vaker instructiefilms maken om het de gebruiker van een product gemakkelijk te maken. En wat te denken van interactieve videoproducties waarbij de kijker zelf bepaalt wat hij wil zien?

Een andere vertelvorm zijn cinemagraphs; een combinatie van een foto en een herhalend bewegend beeld, denk aan een foto van mensen bij een waterval, waarbij de waterval het bewegende beeld in de foto is. En wilt u een televisieproductie zoals een documentaire, reportage of zelfs een televisieserie laten maken? Ook daarin zijn we zeer ervaren. Tot slot maken we, zoals wij ze noemen, ‘vrije producties‘. Een video die we maken omdat een thema of een doel ons zo aanspreekt dat we er, zelfs als er geen of een minimaal budget is, toch mee aan de slag gaan. Overtuigd van het feit dat het belangrijk is dat die video er komt en dat verhaal verteld moet worden.

U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden. Dus wanneer u overweegt een videoproductie te laten maken, neem dan contact met ons op zodat we u goed kunnen informeren over de mogelijkheden, waardoor u de juiste keuze kunt maken.

Voor meer informatie over animaties, bedrijfsfilms, commercials of productvideo’s verwijzen wij u graag naar de menubalk bovenin.