Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Bij de productie van personalized video ontwikkelen we videoproducties die gericht zijn op de individuele kijker. Zo zorgen we dat iedere kijker of doelgroep een eigen, persoonlijke video te zien krijgt.

Bij het inzetten van personalized video kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat de naam of foto van de kijker in de video getoond wordt. Het gebruik van deze video’s zorgt voor hogere conversie cijfers, je doelgroep is eerder geneigd om een video te bekijken.

Gepersonaliseerde video’s kunnen op diverse manieren geproduceerd worden. Zo kunnen kijkers bereikt worden door het sturen van persoonlijke e-mails, of door het gebruik van social media, bijvoorbeeld via Facebook.

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van personalized video? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord en maken een prijs op maat!