Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Wat is een goede online videostrategie voor jouw organisatie? Wat maakt een goede, effectieve online video? Hoe onderscheid je je met jouw video tussen de andere miljarden online video’s? Hoe zet je online video in en hoe monitor je de resultaten?

Veldkamp Produkties bedenkt en maakt al sinds 1995 in opdracht van overheden en bedrijfsleven indrukwekkende en doeltreffende videoproducties en adviseert, bedenkt en begeleidt toonaangevende organisaties in online videomarketing. Wij kennen, door onze ervaringen en onuitputtelijke portfolio met voorbeelden van (inter)nationale opdrachtgevers, als geen ander ‘The Power of Video’. Zie onderstaande video:

Bron onderzoeken: Cisco, Ericsson, Animoto, Hubspot & Wyzowl

Aan de slag met videomarketing

In een inspirerende workshop analyseren we samen jouw behoeften en doelstellingen. Werken we, aan de hand van diverse marketingmodellen, gezamenlijk een videostrategie uit en bedenken we creatieve videoconcepten. Na deze workshop, begeleid door de professionals van Veldkamp Produkties in een inspirerende en interactieve keynote sessie, weet je hoe je jouw doelgroep weet te bereiken, boeien en binden door middel van indrukwekkende en doeltreffende videomarketing. Na de workshop kun je gegarandeerd direct aan de slag met online video’s voor uw organisatie.

Wil je jouw doelgroep raken met indrukwekkende en doeltreffende video’s? Neem nu contact met ons op. We staan je graag te woord en kunnen in een telefoongesprek al vele vragen beantwoorden en je inspireren.