Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Je wilt een indrukwekkende en doeltreffende commercial laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 (inter)nationale commercials, commercial campagnes en online videomarketing campagnes.

Wij regelen alle aspecten bij het commercial laten maken

Of je nu een online of een tv commercial wil laten maken, wij hebben de productiefaciliteiten en specialisten in eigen huis. Van het bedenken van een creatief concept tot de hoogwaardige productie en advies in verspreiding, een commercial maken wij geheel verzorgd van A tot Z. Door een brede beschikking te hebben over verscheidene professionals zijn wij ook in staat om binnen ons bedrijf (tv) commercials te maken waarin gebruik wordt gemaakt van animatie of motion graphics technieken.

(TV) commercials maken wij groot en klein

Een aanvraag kan variëren van een relatief eenvoudige, eenmalige commercial tot jarenlange internationale campagnes. Wat de aanvraag ook is, ons eigen team van professionals zorgt gegarandeerd voor een indrukwekkende én doeltreffende commercial. Diverse onderzoeken tonen dit aan en wij werken niet voor niets jaren lang als partner en leverancier van diverse, gerenommeerde opdrachtgevers. In de afgelopen jaren hebben we commercial(campagnes) geproduceerd voor o.a. Roompot Vakanties, Swiss Sense, Junior Starline, Fred & Ed, ZLM Verzekeringen en TopVintage.

Naast commercials maken we ook andere videoproducties

Wist je dat wij naast commercials ook bedrijfsfilms, promotiefilms en productfilms maken? Wil je jouw product of dienst graag toelichten door middel van een dergelijke productie? Neem dan eens een kijkje bij onze instructiefilms of voorlichtingsfilms. Daarnaast behoren ook animaties en testimonials bij ons tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van cinemagraphs: uitermate geschikt voor jouw website of sociale media kanalen. Ook ontwikkelen wij in opdracht televisieproducties als televisieseries, reportages of documentaires.

Bovenstaand een greep uit ons portfolio van commercials- en online videomarketing campagnes. Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag!