Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Jij wilt een indrukwekkende en doeltreffende bedrijfsfilm laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 diverse soorten bedrijfsfilms. Van relatief eenvoudige korte bedrijfspromotievideo’s (b.v. ter introductie van een event), aftermovies, video’s van productieprocessen, testimonials (directieleden, specialisten, klanten) tot internationale imago video’s.

Wij hebben alle faciliteiten en specialisten om een bedrijfsfilm te maken

Voor het produceren van bedrijfsvideo’s hebben wij alle faciliteiten en specialisten in eigen huis. Hierdoor kunnen we zeer snel schakelen en zijn we erg flexibel in de opnamen, montage en oplevering als we deze bedrijfsfilms maken. Wij bewaren bedrijfsvideo en andere projecten en archiveren al het materiaal tot vijf jaar na oplevering en kunnen wijzigingen, aanpassingen of talen versies zeer snel uitvoeren. Voor verschillende bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen zoals de Provincie Noord-Brabant, Roompot Vakanties, Swiss Sense en ZLM verzekeringen werken wij al jaren op deze wijze als voorkeursleverancier.

Onze bedrijfsvideo’s zijn gewaardeerd met prijzen

Onze bedrijfsfilms worden jaarlijks door een vakjury genomineerd op het Nederlands Film Festival Utrecht voor een ‘Gouden Reiger’. Een Gouden Reiger wordt uitgereikt aan de beste bedrijfsvideo’s van Nederland van dat jaar. In 2017 wonnen we de Gouden Reiger voor beste audiovisuele doelgroepencommunicatie met de film ‘Dit Beweegt Brabant’ in de categorie ‘kwaliteit / effectiviteit’. In 2018 wonnen we op het New York Festival World’s Best TV & Film (met inzendingen uit 50 landen!) een Bronze World Medal voor de moodfilm bedrijfsvideoproductie die we in opdracht van hightech bedrijf Sioux produceerden. Eerder zijn wij drie keer finalist geweest op dit festival met onze bedrijfsvideo’s voor Philips, Tinker Imagineers en Coöperatie DELA.

Naast bedrijfsfilms maken we ook andere videoproducties

Wist je dat wij naast bedrijfsvideo’s ook commercials, promotiefilms en productfilms maken? Wil je jouw product of dienst graag toelichten door middel van een dergelijke productie? Neem dan eens een kijkje bij onze instructiefilms of voorlichtingsfilms. Daarnaast behoren ook animaties en testimonials bij ons tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van cinemagraphs: uitermate geschikt voor jouw website of sociale media kanalen. Ook ontwikkelen wij in opdracht televisieproducties als televisieseries, reportages of documentaires.

Bovenstaand een greep uit ons portfolio van bedrijfsfilms. Ook een bedrijfsvideo laten maken? Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag!