• Opdrachtgever: Philips, in samenwerking met Triple Double
  • Concept: centennial moodfilm waarbij de hoogtepunten uit de 100-jarige verbintenis voorbij komen, zowel op basis van bestaand materiaal als met nieuw opgenomen scènes. De individuele successen en de langdurige samenwerking worden verbonden om zo de innovatieve karakters en het leiderschap van beide partijen aan te tonen.
  • Primair doel: enthousiasmeren voor, en verbondenheid met Philips en PSV en hun rijke historie, als ook betekenis geven van vertrouwen en loyaliteit aan de verbondenheid tussen Philips en PSV.
  • Doelgroep: (inter)nationale zakenmensen en consumenten, Philips- en PSV medewerkers, PSV fans
  • Hoe ingezet: 2013 was het jaar waarin PSV Philips voor het honderdste jaar sponsort. Dit centennium werd groots aangepakt bij beide partijen met o.a. een nieuw logo, maar ook met een film waarin de verbintenis wordt getoond. De film ging in première bij de nieuwjaarsborrel in het Philips Stadion.

Deze film behaalde in 2013 de tweede plaats in de race naar de publieksprijs “De Bonk” voor de beste marketingcampagne van het jaar. Ook werd de film vertoond op het Nederlands Film Festival als één van de beste opdrachtgevers van het jaar. Daarnaast won de film een Finalist Award op het New York Festival Best TV & Film.

Related Projects