Maak kennis met onze enthousiaste professionals
met passie voor het vak!

 • Jeroen Veldkamp
  Jeroen Veldkamp Video Marketeer

  Video & audio = beleving. Beleving is intens. Een frons, kippenvel, verbazing, woede, verlichting, voldoening, een (schater?) lach. Een emotiefabriek zonder robotstraat. Ambachtelijk mensenwerk voor de geest en heel soms (als het echt lukt) voor het lichaam. Wat hebben we toch een heerlijk vak!

 • Edwin Huijben
  Edwin Huijben Regisseur

  Het betrokken zijn van begin tot eind en al je creativiteit kwijt kunnen in een concept spreekt mij enorm aan als regisseur. Beelden voorzien van inhoud vind ik belangrijk. Zodat mooie shots ook nog een betekenis hebben. Verder is het echt mensenwerk. Dat betekent veel communiceren en met een team er voor gaan. Uiteindelijk streef ik ernaar om mensen te raken door beeld en geluid perfect op elkaar af te stemmen. Film is emotie. Ik wil mensen raken.

 • Silva Munsters
  Silva Munsters Producer

  Produceren is voor mij denken aan de kleinste details, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Een goed gestructureerde productie, met nog genoeg ruimte voor creativiteit, leidt tot het beste resultaat.

 • Elaine Leijssen
  Elaine Leijssen Producer

  Als producer organiseer ik de producties van A tot Z. Hierbij is het belangrijk om het overzicht te behouden maar ook oog te hebben voor de details. Elk productieproces op een zo efficiënt mogelijke manier laten verlopen is mijn doel. Elke productie is anders, dus dat maakt mijn werk steeds afwisselend en uitdagend!

   

 • Kate Ubbink
  Kate Ubbink Producer

  Het gehele proces, van het ontstaan van een idee tot een daadwerkelijk audiovisueel eindproduct, vind ik al sinds mijn jeugd erg interessant. Iedere productie is weer een nieuwe uitdaging en vergt creativiteit en inzet. Ik ben dan ook ontzettend blij en enthousiast dat ik mijn kennis en interesse mag inzetten en ontwikkelen binnen Veldkamp Produkties.

 • Malou Brinkmans
  Malou Brinkmans Producer

  Met bewegend beeld een verhaal vertellen en daar dan alles van top tot teen voor mogen regelen. Aanpakken en mooi werk maken, samen met mensen die ook niets liever doen dan dat. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

 • Rick Smits
  Rick Smits Cameraman & Editor

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Elke keer weer op zoek gaan naar dat perfecte beeld, dat is wat mijn werk als cameraman zo mooi maakt. Om vervolgens die beelden te monteren tot een film die prikkelt, je raakt of aanzet to actie. De combinatie van Cameraman en Editor is voor mij de ultieme manier om mijn creativiteit tot uiting te laten komen.

 • Hans Nellen
  Hans Nellen Motion Designer

  Motion design is in mijn ogen het omzetten van concepten en ideeën naar een bewegende visuele vorm, waar iedereen zijn mening en gevoel op los kan laten.
  Zodra het gevoel van de kijker hetzelfde is als wat ik voor ogen had, is mijn doel bereikt. Aangezien ik deze vorm van gevoelsoverbrenging op verschillende manieren toe kan passen bij Veldkamp Produkties – via motion design, videomontage en colourgrading – ben ik trots deel uit te maken van dit team.

 • Lin Hou Oei
  Lin Hou Oei Cameraman & Editor

  Oog voor detail, creativiteit en technische perfectie is mijn recept voor een goed audiovisueel product. Als cameraman mooie beelden filmen en als editor een goed en sterk verhaal maken is het liefste wat ik doe. Ik zit dan ook erg goed op mijn plek in de Veldkamp crew!

 • Marianne de Proost
  Marianne de Proost Office manager

  Trots ben ik op die vele mooie oogstrelende producties die we mogen maken en hebben gemaakt. Kippenvel krijgen bij het horen van de eerste muzieknoten….. Geraakt worden door de beelden.
  Ik draag als Office Manager bij aan het team door veel zaken te regelen, beheren, monitoren en door het creatieve proces zo goed mogelijk te laten overvloeien in het administratieve proces. Ook zorg ik voor een fijne werkomgeving en alle randzaken die erbij horen, zodat iedereen elke dag weer met plezier naar kantoor komt.

 • Johan Foolen
  Johan Foolen Verkoper Binnendienst

  Samen met klanten een videoproductie bedenken en realiseren die impact heeft. Het geeft voldoening om onderdeel te zijn van een team dat zich dagelijks met overtuiging hiervoor inzet. Met veel plezier ga ik in gesprek met bedrijven die de effecten van video willen inzetten om hun verhaal te vertellen.

  • Anouk Vermulst
   Anouk Vermulst Verkoper Binnendienst

   Met een ontzettende interesse voor alles wat met videomarketing te maken heeft, is het mijn taak om het verhaal van Veldkamp Produkties te verspreiden. Met een passie voor sales benader ik potentiële klanten en probeer ik bedrijven van de magie van videoproducties te overtuigen. Ik houd me hier dagelijks mee bezig en doe dit vol enthousiasme en goede moed.

   • Tom den Ronden
    Tom den Ronden Productie Stagiair

    Een goed-gestructureerde chaoot is de benaming die ik mezelf graag geef. Duidelijke afspraken en een gestroomlijnde communicatie liggen daaraan ten grondslag. Als productie stagiair bij Veldkamp Produkties kan ik mijn creativiteit en drang om te plannen goed kwijt. Om zo, zowel het bedrijf als mijzelf naar een hoger niveau te tillen.

   • David Ramsteijn
    David Ramsteijn Productie Stagiair

    Achter elk beeld zit een verhaal. Het mooie van dit vak is dat je op je verschillende manieren een verhaal kan vertellen door middel van beeld en geluid. De invulling die je hier samen met de klant aangeeft maakt het dat elk project weer een unieke ervaring is met elke keer een verbluffend resultaat. Door het vertrouwen dat Veldkamp Produkties mij geeft is het mogelijk om het project van A tot Z mee te begeleiden. Als ondersteunende kracht sta ik altijd klaar voor mijn collega’s en klant om het project in goede banen te leiden. Ik kijk erg uit naar de komende stageperiode als productie assistent.

   • Lorance Marteau
    Lorance Marteau Office Assistent

    Ik volg de opleiding Directie secretaresse/management assistent bij het Summa College in Eindhoven. In mijn eerste half jaar start ik meteen met stage lopen. Het is een combinatie van vier dagen werken en nog een dag per week naar school. Ik vind Veldkamp Produkties een interessant bedrijf en wil graag van dichtbij ervaren en leren hoe alles werkt. Ik ga de komende vijf maanden Marianne assisteren als office assistent.

   • Niels Dommisse
    Niels Dommisse Stagiair Creatie

    Met een oog voor detail streef ik er elke keer naar om beter te worden. Door steeds die extra stap te maken om producten te verbeteren. Bij Veldkamp Produkties pakken ze het next level aan en dat trok mijn aandacht om hier stage te lopen. Hier zijn echte vakmensen aan het werk en dat merk je meteen!

    • Guus Veldkamp
     Guus Veldkamp Kantoorhond en mascotte