Maak kennis met onze enthousiaste professionals
met passie voor het vak!

 • Jeroen Veldkamp
  Jeroen Veldkamp Video Marketeer

  Video & audio = beleving. Beleving is intens. Een frons, kippenvel, verbazing, woede, verlichting, voldoening, een (schater?) lach. Een emotiefabriek zonder robotstraat. Ambachtelijk mensenwerk voor de geest en heel soms (als het echt lukt) voor het lichaam. Wat hebben we toch een heerlijk vak!

 • Edwin Huijben
  Edwin Huijben Regisseur

  Het betrokken zijn van begin tot eind en al je creativiteit kwijt kunnen in een concept spreekt mij enorm aan als regisseur. Beelden voorzien van inhoud vind ik belangrijk. Zodat mooie shots ook nog een betekenis hebben. Verder is het echt mensenwerk. Dat betekent veel communiceren en met een team er voor gaan. Uiteindelijk streef ik ernaar om mensen te raken door beeld en geluid perfect op elkaar af te stemmen. Film is emotie. Ik wil mensen raken.

 • Silva Munsters
  Silva Munsters Producer

  Produceren is voor mij denken aan de kleinste details, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Een goed gestructureerde productie, met nog genoeg ruimte voor creativiteit, leidt tot het beste resultaat.

 • Kate Ubbink
  Kate Ubbink Producer

  Het gehele proces, van het ontstaan van een idee tot een daadwerkelijk audiovisueel eindproduct, vind ik al sinds mijn jeugd erg interessant. Iedere productie is weer een nieuwe uitdaging en vergt creativiteit en inzet. Ik ben dan ook ontzettend blij en enthousiast dat ik mijn kennis en interesse mag inzetten en ontwikkelen binnen Veldkamp Produkties.

 • Myrthe Monnich
  Myrthe Monnich Producer

  Er is niks mooiers dan als alles samenkomt van concept en script naar beeld en geluid. Na 20 jaar nog steeds een cadeautje waar ik intens gelukkig van word. En als dat dan ook nog samengaat met een fantastisch team dan is mijn missie geslaagd. Lang leve film maken!

 • Rick Smits
  Rick Smits Cameraman & Editor

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Elke keer weer op zoek gaan naar dat perfecte beeld, dat is wat mijn werk als cameraman zo mooi maakt. Om vervolgens die beelden te monteren tot een film die prikkelt, je raakt of aanzet to actie. De combinatie van Cameraman en Editor is voor mij de ultieme manier om mijn creativiteit tot uiting te laten komen.

 • Hans Nellen
  Hans Nellen Motion Designer

  Motion design is in mijn ogen het omzetten van concepten en ideeën naar een bewegende visuele vorm, waar iedereen zijn mening en gevoel op los kan laten.
  Zodra het gevoel van de kijker hetzelfde is als wat ik voor ogen had, is mijn doel bereikt. Aangezien ik deze vorm van gevoelsoverbrenging op verschillende manieren toe kan passen bij Veldkamp Produkties – via motion design, videomontage en colourgrading – ben ik trots deel uit te maken van dit team.

 • Marianne de Proost
  Marianne de Proost Office manager

  Trots ben ik op die vele mooie oogstrelende producties die we mogen maken en hebben gemaakt. Kippenvel krijgen bij het horen van de eerste muzieknoten….. Geraakt worden door de beelden.
  Ik draag als Office Manager bij aan het team door veel zaken te regelen, beheren, monitoren en door het creatieve proces zo goed mogelijk te laten overvloeien in het administratieve proces. Ook zorg ik voor een fijne werkomgeving en alle randzaken die erbij horen, zodat iedereen elke dag weer met plezier naar kantoor komt.

 • Brenda van Son
  Brenda van Son Marketing & Sales

  Met een ontzettende interesse voor alles wat met videomarketing te maken heeft, is het mijn taak om het verhaal van Veldkamp Produkties te verspreiden. Met een passie voor sales benader ik potentiële klanten en probeer ik bedrijven van de magie van videoproducties te overtuigen. Ik houd me hier dagelijks mee bezig en doe dit vol enthousiasme en goede moed.

 • Anne op ’t Roodt
  Anne op ’t Roodt Productie stagiaire

  Door mijn stage binnen Veldkamp Produkties hoop ik nog meer te weten te komen van de wereld van video productie en zo mijn skills hierin te verbeteren. Zo kan ik mijn bijdrage leveren aan een eindproduct waar iedereen trots op kan zijn.

 • Kevin Broekx
  Kevin Broekx Productie stagiair

  Ik wil veel leren over het produceren van videoprojecten, dit om mijn ambitie als producer na te hagen. Doordat ik leergierig ben en veel motivatie heb ga ik er alles aan doen om dit doel te bereiken. Mensen raken door middel van een goede videoproductie geeft mij een enorme kick.

 • Michel Bolt
  Michel Bolt Stagiair creatief

  Ik geef mezelf altijd de uitdaging om een verhaal op een zo bijzondere manier te vertellen en bij Veldkamp Produkties hoop ik hier nog meer aan te gaan werken. Tijdens mijn stage ga ik van elk aspect in het vak films maken een stukje leren.

 • Marika Wicinska
  Marika Wicinska Office-assistant

  Ik ben 20 jaar oud en ik volg bij het Summa College in Eindhoven de opleiding “Managementassistente”. Mijn belangrijkste leerdoelen zijn: plannen, organiseren en administratieve taken uitvoeren. Ik ga mijn stage combineren met een stage bij Six Fingers, op die manier hoop ik veel kennis en ervaring in het bedrijfsleven op te doen. Ik wil er graag voor zorgen dat de werkomgeving van het team nog fijner wordt.

 • Guus Veldkamp
  Guus Veldkamp Kantoorhond en mascotte

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken