Maak kennis met onze enthousiaste professionals
met passie voor het vak!

 • Jeroen Veldkamp
  Jeroen Veldkamp Video Marketeer

  Video & audio = beleving. Beleving is intens. Een frons, kippenvel, verbazing, woede, verlichting, voldoening, een (schater?) lach. Een emotiefabriek zonder robotstraat. Ambachtelijk mensenwerk voor de geest en heel soms (als het echt lukt) voor het lichaam. Wat hebben we toch een heerlijk vak!

 • Edwin Huijben
  Edwin Huijben Regisseur

  Het betrokken zijn van begin tot eind en al je creativiteit kwijt kunnen in een concept spreekt mij enorm aan als regisseur. Beelden voorzien van inhoud vind ik belangrijk. Zodat mooie shots ook nog een betekenis hebben. Verder is het echt mensenwerk. Dat betekent veel communiceren en met een team er voor gaan. Uiteindelijk streef ik ernaar om mensen te raken door beeld en geluid perfect op elkaar af te stemmen. Film is emotie. Ik wil mensen raken.

 • Silva Munsters
  Silva Munsters Producer

  Produceren is voor mij denken aan de kleinste details, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Een goed gestructureerde productie, met nog genoeg ruimte voor creativiteit, leidt tot het beste resultaat.

 • Elaine Leijssen
  Elaine Leijssen Producer

  Als producer organiseer ik de producties van A tot Z. Hierbij is het belangrijk om het overzicht te behouden maar ook oog te hebben voor de details. Elk productieproces op een zo efficiënt mogelijke manier laten verlopen is mijn doel. Elke productie is anders, dus dat maakt mijn werk steeds afwisselend en uitdagend!

   

 • Kate Ubbink
  Kate Ubbink Producer

  Het gehele proces, van het ontstaan van een idee tot een daadwerkelijk audiovisueel eindproduct, vind ik al sinds mijn jeugd erg interessant. Iedere productie is weer een nieuwe uitdaging en vergt creativiteit en inzet. Ik ben dan ook ontzettend blij en enthousiast dat ik mijn kennis en interesse mag inzetten en ontwikkelen binnen Veldkamp Produkties.

 • Maaike van Boxtel
  Maaike van Boxtel Producer

  Als team, met elkaar, mooie producties maken is het mooiste wat er is! Aan mij als producer de taak om iedereen binnen zijn/ haar eigen expertise te laten floreren. Door het gehele productieproces in kaart te hebben en daarbinnen te kunnen anticiperen op wat, waar en wanneer e.e.a. nodig is zorg ik ervoor dat iedereen dit kan en zijn we in staat om kwaliteit te leveren. Geen enkele productie is hetzelfde, dat maakt het elke dag weer een uitdaging!

 • Rick Smits
  Rick Smits Cameraman & Editor

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Elke keer weer op zoek gaan naar dat perfecte beeld, dat is wat mijn werk als cameraman zo mooi maakt. Om vervolgens die beelden te monteren tot een film die prikkelt, je raakt of aanzet to actie. De combinatie van Cameraman en Editor is voor mij de ultieme manier om mijn creativiteit tot uiting te laten komen.

 • Pim van Uden
  Pim van Uden Cameraman & Editor

  Als je plezier hebt in je werk, werk je geen dag! Om al mijn creativiteit op een project los te kunnen laten en een concept te zien uitbloeien tot een prachtig eindresultaat, dat vind ik gaaf. Mensen inspireren, ontroeren, motiveren of informeren, met de juiste beelden en editing kan video zo veel losmaken. Dat is ook mijn doel. Als de klant blij is dan ben ik dat ook. Uit geen ander beroep dan cameraman & editor kan ik zo’n voldoening halen!

 • Hans Nellen
  Hans Nellen Motion Designer

  Motion design is in mijn ogen het omzetten van concepten en ideeën naar een bewegende visuele vorm, waar iedereen zijn mening en gevoel op los kan laten.
  Zodra het gevoel van de kijker hetzelfde is als wat ik voor ogen had, is mijn doel bereikt. Aangezien ik deze vorm van gevoelsoverbrenging op verschillende manieren toe kan passen bij Veldkamp Produkties – via motion design, videomontage en colourgrading – ben ik trots deel uit te maken van dit team.

 • Marianne de Proost
  Marianne de Proost Office manager

  Trots ben ik op die vele mooie oogstrelende producties die we mogen maken en hebben gemaakt. Kippenvel krijgen bij het horen van de eerste muzieknoten….. Geraakt worden door de beelden.
  Ik draag als Office Manager bij aan het team door veel zaken te regelen, beheren, monitoren en door het creatieve proces zo goed mogelijk te laten overvloeien in het administratieve proces. Ook zorg ik voor een fijne werkomgeving en alle randzaken die erbij horen, zodat iedereen elke dag weer met plezier naar kantoor komt.

 • Anouk Vermulst
  Anouk Vermulst Marketing & Sales

  Met een ontzettende interesse voor alles wat met videomarketing te maken heeft, is het mijn taak om het verhaal van Veldkamp Produkties te verspreiden. Met een passie voor sales benader ik potentiële klanten en probeer ik bedrijven van de magie van videoproducties te overtuigen. Ik houd me hier dagelijks mee bezig en doe dit vol enthousiasme en goede moed.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken