Maak kennis met onze enthousiaste professionals
met passie voor het vak!

 • Jeroen Veldkamp
  Jeroen Veldkamp Video Marketeer

  Video & audio = beleving. Beleving is intens. Een frons, kippenvel, verbazing, woede, verlichting, voldoening, een (schater?) lach. Een emotiefabriek zonder robotstraat. Ambachtelijk mensenwerk voor de geest en heel soms (als het echt lukt) voor het lichaam. Wat hebben we toch een heerlijk vak!

 • Edwin Huijben
  Edwin Huijben Regisseur

  Het betrokken zijn van begin tot eind en al je creativiteit kwijt kunnen in een concept spreekt mij enorm aan als regisseur. Beelden voorzien van inhoud vind ik belangrijk. Zodat mooie shots ook nog een betekenis hebben. Verder is het echt mensenwerk. Dat betekent veel communiceren en met een team er voor gaan. Uiteindelijk streef ik ernaar om mensen te raken door beeld en geluid perfect op elkaar af te stemmen. Film is emotie. Ik wil mensen raken.

 • Kate Ubbink
  Kate Ubbink Producer

  Het gehele proces, van het ontstaan van een idee tot een daadwerkelijk audiovisueel eindproduct, vind ik al sinds mijn jeugd erg interessant. Iedere productie is weer een nieuwe uitdaging en vergt creativiteit en inzet. Ik ben dan ook ontzettend blij en enthousiast dat ik mijn kennis en interesse mag inzetten en ontwikkelen binnen Veldkamp Produkties.

 • Monne Tuinhout
  Monne Tuinhout Producer

  Als filmproducent en producer zie ik de grootste uitdaging in het verbinden van mensen, technieken en werkwijzen. Pre-visualiseren welke aspecten binnen een productie een meerwaarde gaan leveren aan het eindresultaat om vervolgens te zorgen dat de productiewaarde zo hoog mogelijk wordt binnen de gestelde kaders. Voor mij is filmmaken de verschillende film disciplines samen laten komen in een project, zodanig dat het eindresultaat boven zichzelf uitstijgt. En dat is waar ik me, binnen het team van Veldkamp Produkties maar ook met ons netwerk van ervaren freelance specialisten, op focus.

 • Reza Herdiansyah
  Reza Herdiansyah Cameraman & Editor

  Je kan ongelofelijk veel vertellen in een korte video. Ik probeer bij ieder nieuw project die beelden vast te leggen, die teksten zoveel mogelijk overbodig maken. Want dát is de kracht van beeld. Dan volgt de editing, één van mijn favoriete onderdelen van het videoproductie proces. Elke cut beïnvloedt de flow, het ritme en het verhaal van de film. Met eindeloze combinaties en mogelijkheden. En dat is waarom mijn rol als cameraman en editor altijd een uitdaging én een feest is.

 • Hans Nellen
  Hans Nellen Motion Designer

  Motion design is in mijn ogen het omzetten van concepten en ideeën naar een bewegende visuele vorm, waar iedereen zijn mening en gevoel op los kan laten.
  Zodra het gevoel van de kijker hetzelfde is als wat ik voor ogen had, is mijn doel bereikt. Aangezien ik deze vorm van gevoelsoverbrenging op verschillende manieren toe kan passen bij Veldkamp Produkties – via motion design, videomontage en colourgrading – ben ik trots deel uit te maken van dit team.

 • Marianne de Proost
  Marianne de Proost Office manager

  Trots ben ik op die vele mooie oogstrelende producties die we mogen maken en hebben gemaakt. Kippenvel krijgen bij het horen van de eerste muzieknoten….. Geraakt worden door de beelden.
  Ik draag als Office Manager bij aan het team door veel zaken te regelen, beheren, monitoren en door het creatieve proces zo goed mogelijk te laten overvloeien in het administratieve proces. Ook zorg ik voor een fijne werkomgeving en alle randzaken die erbij horen, zodat iedereen elke dag weer met plezier naar kantoor komt.

 • Anouk Vermulst
  Anouk Vermulst MARKETING & SALES

  Met een ontzettende interesse voor alles wat met videomarketing te maken heeft, is het mijn taak om het verhaal van Veldkamp Produkties te verspreiden. Met een passie voor sales benader ik potentiële klanten en probeer ik bedrijven van de magie van videoproducties te overtuigen. Ik houd me hier dagelijks mee bezig en doe dit vol enthousiasme en goede moed.

 • Fenna Deters
  Fenna Deters Productie stagiaire

  Ik hoop tijdens mijn productie stage alle aspecten rondom een videoproductie te leren kennen. Daarnaast hoop ik een bijdrage te mogen leveren aan de producties en concepten van prachtige video’s, die mensen raken. Ik ga mijn creativiteit en projectervaring vanuit mijn studie Leisure Management inzetten om zo een goede aanvulling te zijn binnen het team van Veldkamp Produkties.

 • Sofie van Nistelrooij
  Sofie van Nistelrooij Productie assistent

  De impact van beeld en geluid is ontzettend groot. Via beeld kun je met jouw boodschap een hele grote groep mensen tegelijkertijd bereiken. Beeld emotioneert. Het kan je enthousiasmeren,  stimuleren, inspireren en nog zoveel meer. Hier zou ik dus heel graag mijn steentje aan willen bijdragen. Binnen deze stage hoop ik het gehele proces van een concept tot aan een prachtig eindresultaat mee te mogen maken. Ik hoop mijzelf te mogen ontwikkelen en vooral veel plezier te beleven bij Veldkamp Produkties.

 • Jesse de Bree
  Jesse de Bree Stage creatie

  Vanaf mijn 15e ben ik al bezig met video. Het leek mij erg interessant om een studie AV-Specialist te gaan volgen. Dit betekent stage lopen. Mijn doelen voor deze stageperiode zijn voornamelijk mijzelf te verbeteren in camera en belichting. Ik heb de kans gekregen om stage te lopen bij Veldkamp Produkties. Veldkamp Produkties heeft een toegewijd team, waar ik zeker veel ga leren.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken