Maak kennis met onze enthousiaste professionals
met passie voor het vak!

 • Jeroen Veldkamp
  Jeroen Veldkamp Video Marketeer

  Video & audio = beleving. Beleving is intens. Een frons, kippenvel, verbazing, woede, verlichting, voldoening, een (schater?) lach. Een emotiefabriek zonder robotstraat. Ambachtelijk mensenwerk voor de geest en heel soms (als het echt lukt) voor het lichaam. Wat hebben we toch een heerlijk vak!

 • Edwin Huijben
  Edwin Huijben Regisseur

  Het betrokken zijn van begin tot eind en al je creativiteit kwijt kunnen in een concept spreekt mij enorm aan als regisseur. Beelden voorzien van inhoud vind ik belangrijk. Zodat mooie shots ook nog een betekenis hebben. Verder is het echt mensenwerk. Dat betekent veel communiceren en met een team er voor gaan. Uiteindelijk streef ik ernaar om mensen te raken door beeld en geluid perfect op elkaar af te stemmen. Film is emotie. Ik wil mensen raken.

 • Silva Munsters
  Silva Munsters Producer

  Produceren is voor mij denken aan de kleinste details, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Een goed gestructureerde productie, met nog genoeg ruimte voor creativiteit, leidt tot het beste resultaat.

 • Kate Ubbink
  Kate Ubbink Producer

  Het gehele proces, van het ontstaan van een idee tot een daadwerkelijk audiovisueel eindproduct, vind ik al sinds mijn jeugd erg interessant. Iedere productie is weer een nieuwe uitdaging en vergt creativiteit en inzet. Ik ben dan ook ontzettend blij en enthousiast dat ik mijn kennis en interesse mag inzetten en ontwikkelen binnen Veldkamp Produkties.

 • Myrthe Monnich
  Myrthe Monnich Producer

  Er is niks mooiers dan als alles samenkomt van concept en script naar beeld en geluid. Na 20 jaar nog steeds een cadeautje waar ik intens gelukkig van word. En als dat dan ook nog samengaat met een fantastisch team dan is mijn missie geslaagd. Lang leve film maken!

 • Rick Smits
  Rick Smits Cameraman & Editor

  Een beeld zegt meer dan duizend woorden! Elke keer weer op zoek gaan naar dat perfecte beeld, dat is wat mijn werk als cameraman zo mooi maakt. Om vervolgens die beelden te monteren tot een film die prikkelt, je raakt of aanzet to actie. De combinatie van Cameraman en Editor is voor mij de ultieme manier om mijn creativiteit tot uiting te laten komen.

 • Pim van Uden
  Pim van Uden Cameraman & Editor

  Als je plezier hebt in je werk, werk je geen dag! Om al mijn creativiteit op een project los te kunnen laten en een concept te zien uitbloeien tot een prachtig eindresultaat, dat vind ik gaaf. Mensen inspireren, ontroeren, motiveren of informeren, met de juiste beelden en editing kan video zo veel losmaken. Dat is ook mijn doel. Als de klant blij is dan ben ik dat ook. Uit geen ander beroep dan cameraman & editor kan ik zo’n voldoening halen!

 • Hans Nellen
  Hans Nellen Motion Designer

  Motion design is in mijn ogen het omzetten van concepten en ideeën naar een bewegende visuele vorm, waar iedereen zijn mening en gevoel op los kan laten.
  Zodra het gevoel van de kijker hetzelfde is als wat ik voor ogen had, is mijn doel bereikt. Aangezien ik deze vorm van gevoelsoverbrenging op verschillende manieren toe kan passen bij Veldkamp Produkties – via motion design, videomontage en colourgrading – ben ik trots deel uit te maken van dit team.

 • Marianne de Proost
  Marianne de Proost Office manager

  Trots ben ik op die vele mooie oogstrelende producties die we mogen maken en hebben gemaakt. Kippenvel krijgen bij het horen van de eerste muzieknoten….. Geraakt worden door de beelden.
  Ik draag als Office Manager bij aan het team door veel zaken te regelen, beheren, monitoren en door het creatieve proces zo goed mogelijk te laten overvloeien in het administratieve proces. Ook zorg ik voor een fijne werkomgeving en alle randzaken die erbij horen, zodat iedereen elke dag weer met plezier naar kantoor komt.

 • Monique Bisschops
  Monique Bisschops Marketing & Sales

  Met een ontzettende interesse voor alles wat met videomarketing te maken heeft, is het mijn taak om het verhaal van Veldkamp Produkties te verspreiden. Met een passie voor sales benader ik potentiële klanten en probeer ik bedrijven van de magie van videoproducties te overtuigen. Ik houd me hier dagelijks mee bezig en doe dit vol enthousiasme en goede moed.

 • Wouter Schuuring
  Wouter Schuuring Stagiair Creatie

  Met film kun je effectief een groot publiek raken. Door betekenisvolle visuals met krachtige storytelling te combineren kan een boodschap of verhaal optimaal worden overgebracht. Dit is waarom film mij erg aanspreekt. Bij Veldkamp Produkties kijk ik ernaar uit om veel te leren over de techniek die hierachter schuilgaat en om de algehele productie beter te begrijpen.

 • Tara van de Wakker
  Tara van de Wakker Productie stagiaire

  De touwtjes in handen hebben. Voor elkaar krijgen dat alles goed verloopt geeft mij een fijn gevoel. Met elkaar werken voor het beste resultaat. Met trots kunnen zeggen dat ik in dit bedrijf mag leren, uitvoeren, de kans krijg, de verschillende facetten van het vak mag leren leren. Mijn uitdaging is om zoveel mogelijk te leren en daardoor zo rijk mogelijk terug te komen.

 • Floor van den Burg
  Floor van den Burg Productie stagiaire

  Voor mij betekent productie hard werken en samen met je team iets moois neer zetten. Ik vind het super leuk om van niks iets te maken en om te zorgen dat alles is geregeld voor de draaidag. Je bent lekker bezig en hebt altijd wel iets te doen. Het is belangrijk om te zorgen dat je een goed en leuk team hebt en dan maakt het niet uit hoe lang de dag is. Wat ik graag hier hoop te leren is om op een goede en fijne manier projecten te managen. Zodat ik een goede producent kan worden met wie mensen graag samen zouden willen werken.

 • Damini Joeloemsing
  Damini Joeloemsing Office assistente

  Ik volg de opleiding Managementassistent/Directiesecretaresse niveau 4. Omdat ik al een vooropleiding als secretaresse heb gehad, start ik in leerjaar 2.  In deze stageperiode van 5 maanden ga ik 2 dagen per week naar school en 3 dagen per week naar Veldkamp Produkties. Waarom ik de opleiding heb gekozen? Omdat ik het leuk vind om met en voor mensen te werken. Maar vooral dat je er  alle kanten mee op kunt. Tijdens deze stage  wil ik graag veel praktijkervaring opdoen. Ik kijk uit naar de komende periode.

 • Guus Veldkamp
  Guus Veldkamp Kantoorhond en mascotte

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken