Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Bij het inzetten van interactieve video worden interactieve elementen gebruikt in de video die de kijker verschillende keuzes biedt en zich daar automatisch aan aanpast. Op deze manier kan jouw videoproductie zo doeltreffend mogelijk overgebracht worden. Voorbeelden van de inzet van interactieve video kunnen zijn:

  • Een instructievideo waarin de kijker meteen door kan klikken naar de stap die voor hem het meest relevant is.
  • Een video met een hoofdstructuur, waarbij de kijker direct door kan naar het hoofdstuk waar hij naar op zoek is.

Een interactieve video is niet alleen voordelig omdat de kijker verschillende keuzes krijgt. Je kunt de video ook afstellen op de individuele wensen van iedere kijker. Een interactieve video valt namelijk ook op en trekt de aandacht, wat zorgt voor betere conversie

Afhankelijk van jouw doelgroep en de informatie die je wilt communiceren kijken we samen naar de mogelijkheden van een interactieve video. Zo kunnen we er voor zorgen dat verschillende doelgroepen verschillende video’s te zien krijgen. Er zijn tal van mogelijkheden.

Statistieken

Interactieve video is meetbaar en kan daardoor resultaatgericht ingezet worden. Het gedrag van kijkers van de video wordt opgeslagen en is real-time terug te vinden wanneer de statistieken bekeken worden. Dit maakt de prestaties van de interactieve video inzichtelijk.
Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van interactieve video? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord en maken een prijs op maat!

Een interactieve video valt op, trekt de aandacht van de kijker en zorgt voor een betere conversie.

Afhankelijk van uw doelgroep, het systeem dat wordt gebruikt door de doelgroep en de informatie die moet worden gecommuniceerd kijken wij naar de mogelijkheden om een video een interactief menu te geven. Er zijn tal van mogelijkheden.