Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Wat kost het maken van een commercial of videoproductie?

Een terechte vraag. U wilt weten waar u aan toe bent. Het antwoord is echter niet zo eenvoudig. Het kostenplaatje van een commercial of videoproductie is afhankelijk van vele factoren: het script, het aantal draaidagen, de grootte van de crew (van 2 tot 15 personen), gewenste acteurs of figuratie, benodigde apparatuur, eventuele locatiekosten, voice-over inspreek- en buy-out kosten, productie, montage, animatie, kleurnabewerking, muziek keuze, audionabewerking etc…

Wij leveren geen standaard pakket oplossingen, maar maatwerk. Elke opdrachtgever en opdracht is voor ons uniek. Daarom is een gedegen intake van uw behoefte essentieel. Dat hoeft niet zeer uitgebreid. Wij kunnen, aan de hand van een aantal vragen, u al snel een grove indicatie geven. Dat kan al telefonisch. Dus neem gerust even contact met ons op: 040 – 3682760.

En laat u niet afschrikken door de internationale producties en commercials op onze site. Natuurlijk zetten we in onze online etalage onze ‘mooiste modellen’, maar weet dat wij ook dagelijks reportages maken voor onze opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, onderwijs, zorginstellingen, (semi)overheidsinstellingen en omroepen. En door ons motto: “We zijn zo goed als onze laatste productie” halen we altijd alles uit de kast om elke commercial of videoproductie, hoe klein of groot ook, indrukwekkend en doeltreffend te laten zijn. Dat garanderen we!

We informeren u graag! 040 – 3682760

Kosten