Video heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als belangrijkste communicatiemiddel in de mediamix voor profit en non-profit organisaties. Uit diverse, internationale onderzoeken blijkt dat mensen het liefst een video bekijken en dan ook nog op een moment dat het hen uitkomt (VOD: Video on Demand). Vandaar dat ook mediaplatformen als Google, Facebook, Instagram, Snapchat vol inzetten op video.

Veldkamp Produkties produceert al sinds 1995 video’s, commercials en televisieproducties voor diverse opdrachtgevers. Wij weten hoe we een verhaal moeten vertellen middels video. Of het nu een TV documentaire is, een online platform, een bedrijfsfilm, instructie- of voorlichtingsvideo, productvideo, animatie, interactieve video of een videocampagne voor de diverse social media kanalen… Onze voorbeelden van al deze soorten videoproducties voor toonaangevende merken zullen je verbazen.

Onderstaand in onze showreel een bloemlezing van diverse recente video’s die we geproduceerd hebben.

Wil je jouw doelgroep raken met indrukwekkende en doeltreffende videoproducties? Neem nu contact met ons op. We staan je graag te woord en kunnen in een telefoongesprek al vele vragen beantwoorden en je inspireren.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken