Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Jij wilt een indrukwekkende en doeltreffende voorlichtingsfilm laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 diverse soorten voorlichtingsfilms. Van veiligheidscampagnes, voorlichting over te volgen behandelingen tot overheidsvoorlichting.

Je wilt een indrukwekkende en doeltreffende voorlichtingsfilm laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 voorlichtingsfilms voor (semi)overheden als diverse ministeries, non profit organisaties (Ziekenhuizen, Verzorgingstehuizen, Ambulancediensten) en het bedrijfsleven. Van veiligheidscampagnes, voorlichting over te volgen behandelingen tot overheidsvoorlichting. Video is het meest efficiënte communicatiemiddel om doelgroepen voor te lichten en te informeren over een aanstaand proces, behandeling of toepassing, doordat je exact kan laten zien wat er gaat gebeuren. Je geeft de doelgroep als het ware letterlijk een kijkje in zijn / haar toekomst.

Ons team van specialisten gaat graag aan de slag met een indrukwekkende en doeltreffende voorlichtingsfilm voor uw organisatie.

Wij hebben daarnaast alle faciliteiten in huis om uw aanvraag snel op te pakken. De afgelopen jaren hebben we verschillende voorlichtingsvideo’s geproduceerd voor o.a. de Provincie Noord-Brabant, Driessen HRM en RAV.

Wist je dat wij naast voorlichtingsfilms ook commercials en productfilms produceren? Wil je jouw product of dienst graag toelichten? Neem dan eens een kijkje bij onze instructiefilms. Daarnaast behoren ook animaties en bedrijfsfilms bij ons tot de mogelijkheden. ​Of wat dacht je van cinemagraphs: uitermate geschikt voor jouw website of socialmediakanalen. Ook ontwikkelen wij​ in opdracht televisieproducties als televisieseries, reportages of documentaires.

Bovenstaand een greep uit ons portfolio van voorlichtingsfilms. Ook een voorlichtingsfilm laten maken? Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag!