Cinemagraphs zijn foto’s waarin een kleine en herhaalde beweging optreedt, waardoor de illusie wordt gewekt dat de kijker naar een bewegend beeld kijkt. Een deel van het onderwerp in de foto wordt gezien als een voortdurende beweging, wat, in contrast met de stilte van de rest van het beeld, een zeer bijzonder effect geeft. Gezien de opmars van bewegend beeld op social media platformen als Facebook, Twitter en Instagram, en de opmars van beeldschermen in de openbare ruimte (denk aan Abri’s in bushaltes), voorzien wij de komende jaren een enorme toename van deze vernieuwende mediatoepassing. Wij kunnen cinemagraphs per stuk in opdracht maken, maar wij kunnen ook, uit video-opnamen voor andere producties voor uw organisatie (bijvoorbeeld een commercial, product- of bedrijfsfilm) cinemagraphs maken. De faciliteiten en specialisten voor het bedenken en maken van cinemagraphs hebben wij allemaal in eigen huis.

Naast cinemagraphs produceren wij ook commercials, bedrijfsfilms, productfilms, instructiefilms, voorlichtingsfilms, animaties en televisieproducties.

Onderstaand een aantal cinemagraphs die wij gemaakt hebben. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen. Wij helpen u graag!

vlieger02540
Zwembad540
BBQ540
Vlieger540Loop
TopVintageOorbel
EduardTrailers