Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Jij wilt een indrukwekkende en doeltreffende cinemagraph laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren al sinds 1995 diverse soorten cinemagraphs. Wij kunnen cinemagraphs per stuk in opdracht maken, maar wij kunnen ook, uit video-opnamen voor andere producties voor uw organisatie (bijvoorbeeld een commercial, product- of bedrijfsfilm) cinemagraphs maken.

vlieger02540
bbq540
eduardtrailers
Zwembad540
Cinemagraphs
topvintageoorbel

Cinemagraphs zijn foto’s waarin een kleine en herhaalde beweging optreedt, waardoor de illusie wordt gewekt dat de kijker naar een bewegend beeld kijkt. Een deel van het onderwerp in de foto wordt gezien als een voortdurende beweging, wat, in contrast met de stilte van de rest van het beeld, een zeer bijzonder effect geeft. Gezien de opmars van bewegend beeld op social media platformen als Facebook, Twitter en Instagram, en de opmars van beeldschermen in de openbare ruimte (denk aan Abri’s in bushaltes), voorzien wij de komende jaren een enorme toename van deze vernieuwende mediatoepassing. Wij kunnen cinemagraphs per stuk in opdracht maken, maar wij kunnen ook, uit video-opnamen voor andere producties voor uw organisatie (bijvoorbeeld een commercial, product- of bedrijfsfilm) cinemagraphs maken.

De faciliteiten en specialisten voor het bedenken en maken van cinemagraphs hebben wij allemaal in eigen huis.

Wist je dat wij naast cinemagraphs ook commercials en productfilms produceren? Wil je jouw product of dienst graag toelichten? Neem dan eens een kijkje bij onze instructiefilms of voorlichtingsfilms. Daarnaast behoren ook bedrijfsfilms en animaties bij ons tot de mogelijkheden. ​Ook ontwikkelen wij​ in opdracht televisieproducties als televisieseries, reportages of documentaires.

Bovenstaand een greep uit ons portfolio van cinemagraphs. Ook een cinemagraph laten maken? Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag!