Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Bent u benieuwd hoe het maken van een audiovisuele productie in zijn werk gaat, wanneer we voor u aan de slag gaan? Dit is wat u van ons kunt verwachten!
Gedurende het gehele productieproces is één van onze producers uw contactpersoon en als ware de projectleider en planner van het gehele productieproces.

Concept

Na onze analyse van uw product/dienst, het doel, de doelgroep en de manier waarop u de video in wil zetten, hebben wij vaak al voldoende om aan de slag te gaan. Het eerste wat wij creëren is een concept: het idee voor een indrukwekkende en doeltreffende video of commercial voor uw product of dienst.

Script

Wanneer het concept akkoord is, werken we dit uit tot een gedetailleerd script (inclusief een correctieronde). In het script staat alles beschreven dat we gaan zien en horen. Voice-over teksten, titels die in beeld komen, de beelden, het gevoel dat de muziek teweeg moet brengen, etc.

Pre-productie

Wanneer het script is goedgekeurd, regelen wij alles tot in de puntjes voor de draaidag(en): crew, apparatuur, locaties, kleding, props en eventueel acteurs/figuratie. U ontvangt een uitgebreid callsheet waarin alle wie/wat/waar/waarom/wanneer vragen worden beantwoord.

Werkwijze
Roompot

Opnamedag(en)

Op de vastgelegde opnamedag(en) komt ons team volgens het callsheet en script opnamen maken.

Offline montage (incl. correctieronde)

Samen met de regisseur maakt onze editor de ‘offline’ montage. Dit is een globale en inhoudelijke montage van de video. De video is in deze fase al grotendeels af en bevat de juiste beelden, muziek, titels en (tijdelijk ingesproken) voice over, maar de puntjes moeten nog op de i gezet worden. Tijdens de offline viewing presenteren we de offline montage aan u. Na de viewing worden de afgesproken aanpassingen doorgevoerd.

Online montage

Wanneer de offline montage definitief is, gaan we aan de slag met de audio- en kleurnabewerking. Dit noemen wij de online montage. We perfectioneren beeld en geluid. In deze fase wordt tevens de professionele voice-over opgenomen. Ook eventuele special effects en titelvormgeving worden definitief opgemaakt en toegevoegd.

Oplevering

Per e-mail ontvangt u een link vanwaar u de videobestanden (geschikt voor plaatsing op internet) kunt downloaden. Eventueel wordt de video ook op andere beelddragers opgeleverd, verstuurd of afgegeven. Indien de videoproductie bestemd is voor tv leveren wij de uitzendfiles op aan de zenders.

Na de oplevering

Wanneer de video is opgeleverd, bewaren wij zowel de montage als de ruwe beelden. Hierdoor kunt u, wanneer u een verandering wil aanbrengen in de definitieve video, terecht bij onze producers (bijvoorbeeld wanneer uw logo veranderd of u de video ook in andere talen wenst te ontvangen). De afdeling productie maakt in dit geval een berekening en een offerte naar aanleiding van uw wensen.

bhs-1

Op elk project zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u hier bekijken en downloaden.

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over de workflow of over onze algemene voorwaarden!