Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Award winning team

Enkele van onze producties zijn door de jaren heen genomineerd voor en/of gewaardeerd met diverse prijzen.

Team van specialisten

Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met een grote passie voor en veel ervaring in het videovak!

Alle faciliteiten in huis

Van creatie, concept en script tot pre-productie, opnamen, montage, post-productie, oplevering en distributie in alle gewenste talen en formaten.

Waarom Veldkamp Produkties?

Verhalen vertellen met bewegend beeld, dat is onze passie. Je verhaal verteld, specifiek gericht op jouw doelgroep én met het gewenste resultaat. Dat garanderen we, omdat we door onze unieke aanpak van het productieproces al sinds 1995 exact weten hoe we indrukwekkende én doeltreffende videoproducties kunnen maken. Dit doen we met veel plezier en liefde voor het vak voor vele (inter)nationale opdrachtgevers.

Wat we doen

Ons team bestaat uit zeer gedreven en enthousiaste professionals. We hebben nagenoeg alle disciplines in huis, waarmee we volledige videoproducties kunnen verzorgen. Van creatie, concept en script tot pre-productie, opnamen, montage, post-productie, oplevering en distributie in alle gewenste talen en formaten. Altijd indrukwekkend én doeltreffend.

Wij produceren (inter)nationale commercial campagnes, bedrijfsfilms, voorlichtingsfilms, instructiefilms, productpresentaties, animaties en televisieproducties voor opdrachtgevers als Philips, PSV, Swiss Sense, Roompot Vakanties, Efteling en E.ON. Maar ook voor diverse gerenommeerde (inter)nationale (semi)overheidsinstellingen en stichtingen als de NMa, VVV Nederland, GGD, Europese Unie, Technische Universiteit Eindhoven en diverse ministeries.

Ben jij klaar om je verhaal  op een indrukwekkende en doeltreffende manier te vertellen?

“Een indrukwekkende video, die de aandacht meer dan vasthoudt. Hoe anders zou de onderwijswereld er uit zien als iedere school wat beter na zou denken over hun eigen profilering. Na het zien van deze video wil iedere jongere met creatieve aspiraties naar het SiNTLUCAS, is de overtuiging van de jury. De samenwerking met de (ex)studenten van de school bij de productie van de video maakt dat gevoel alleen maar sterker en zorgt voor een breed draagvlak binnen de school. Zo is de video een instant ‘deelsucces’ op sociale media. Prachtig gemaakt, kunstzinnig, creatief en zeer effectief!”

Wij werken onder andere in opdracht van

 

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Contactgegevens

Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
040 368 27 60
info@veldkampprodukties.com