Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Je wilt een indrukwekkende en doeltreffende social video laten maken? Neem dan contact met ons op! Wij produceren (inter)nationale social media video (campagnes) en online videomarketing campagnes.

Wij regelen alle aspecten bij het laten maken van social video’s

Of je nu een online video campagne wilt laten maken, of op zoek bent naar een video voor een specifiek platform, wij hebben de productiefaciliteiten en specialisten in eigen huis. Beginnend met het uitwerken van een creatief concept voor een hoogwaardige videoproductie, tot de opnames, montage en advies in verspreiding: wij gaan graag voor je aan de slag. Wij verzorgen het hele proces van A tot Z. Door een breed inzetbaar en professioneel team zijn wij bovendien ook in staat om video’s te produceren waarbij gebruik gemaakt wordt van animatie of motion graphic technieken.

Wij maken een social video van groot tot klein

Een aanvraag kan variëren van een relatief eenvoudige, eenmalige social video tot lang lopende internationale campagnes. Wat de aanvraag ook is, ons eigen team van professionals zorgt gegarandeerd voor een indrukwekkende én doeltreffende productie. Onze resultaten laten zich bovendien zien in onze awards en wij werken niet voor niets jarenlang als partner en leverancier van diverse, gerenommeerde opdrachtgevers. In de afgelopen jaren hebben we video’s geproduceerd voor o.a. Roompot, Vakanties, Van Helden, Infoland, Aswa en Energiedirect.

Ook maken we andere videoproducties

Wist je dat wij ook bedrijfsfilms, promotiefilms, commercials en productfilms maken? Wil je jouw product of dienst graag op een duidelijke en heldere manier toelichten? Neem dan eens een kijkje bij onze instructiefilms of voorlichtingsfilms. Daarnaast produceren wij ook animaties en testimonials. Of wat dacht je van cinemagraphs: ook zij zijn uitermate geschikt om op social media in te zetten of te tonen op je website. Daarnaast ontwikkelen wij in opdracht ook televisieproducties zoals televisieseries, reportages of documentaires.

Bovenstaand een greep uit ons portfolio van social video- en online videomarketing campagnes. Neem gerust contact met ons op voor al jouw vragen. Wij helpen je graag!