Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

 Bereik uw doelgroep indrukwekkend doeltreffend met video!

Wie wij zijn?

Met veel passie produceren wij al ruim 20 jaar hoogwaardige audiovisuele producties. Nationale commercials, bedrijfsfilms, productpresentaties, webvideo’s, tv-producties en animaties voor opdrachtgevers als Philips, PSV, Alcoa, Swiss Sense, Olympus en E.ON.  Maar ook voor diverse gerenommeerde (inter)nationale (semi)overheidsinstellingen en stichtingen als de NMa, VVV Nederland, GGD, Europese Unie en Rotary International.

Wij staan, door onze unieke aanpak van het productieproces, garant voor indrukwekkende en doeltreffende audiovisuele producties.

Samen aan de slag?

Ons team bestaat uit zeer gedreven en enthousiaste professionals die passie hebben voor het vak. Onze kracht zit vooral in het feit dat wij bijna alle disciplines in huis hebben, van concept tot productie, opnamen en montage.

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op:

040 368 27 60

info@veldkampprodukties.com
referenties-logos