In Blog, VP Nieuws

Aanstaande woensdagavond reizen onze camera-assistent Lars Henderiks en onze directeur Jeroen Veldkamp af naar Monaco. Hier vindt van 24 september tot en met 27 september de Monaco Yacht Show plaats: de belangrijkste yacht show in heel Europa! In samenwerking met YachtsXL maakt Lars daar een registratie (review) van de show voor een klant én is hij aanwezig bij een sprankelend gala.

Eerder bezocht onze crew al andere yacht shows in onder andere Cannes, Hainan (China) en Singapore. Een goed beeld van een yacht show krijgt u door het kijken van onze registratie van de Dubai International Boat Show. Deze bezochten wij in november 2013.

[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ width=”546″ autostart=”false” file=”https://veldkampprodukties.com/wp-content/uploads/video/webvideo/DIBS_2014_Day%204.mp4″ ]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.