In Tips, VP Nieuws

Voor het Nederlands Film festival (NFF) in Utrecht (24 september t/m 3 oktober) zijn dit jaar 2 van onze films geselecteerd voor vertoning. Het gaat om de sponsorwervingsfilm ‘Success Starts With Dedication’ welke wij cadeau deden aan PSV-zwembelofte Bram Dekker, en de Moodfilm ‘We Move Your Business’ in opdracht van Eduard Trailers.

In Nederland worden elk jaar duizenden opdrachtfilms gemaakt. Hiermee is deze bedrijfstak groter dan de filmindustrie. Het Nederlands Film Festival biedt een unieke kans om enkele van deze opdrachtfilms te bewonderen. Door een vakjury zijn de beste, opvallendste en mooiste opdrachtfilms van het afgelopen jaar geselecteerd, waaronder de bovengenoemde films uit ons portfolio.

De films worden vertoond, samen met andere geselecteerde opdrachtfilms, tijdens het programmablok ‘Ontdek de iNFo film’ van het NFF in Utrecht op maandagavond 29 september van 20:00 – 23:00u in zaal Cloud Nine van het nieuwe filmfestival hart TivoliVredenburg. Het programma is inmiddels volledig uitverkocht.

Bekijk de film “Success Starts With Dedication” uit ons portfolio:
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”412″ width=”550″ autostart=”false” file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/vrijproducties/BramDekker.mp4″]

En de moodfilm “We Move Your Business”:
[jwplayer config=”vpplayerpost169” height=”308″ autostart=”false” width=”546″ file=”http://veldkampprodukties.nl/wp-content/uploads/video/opdrachtfilms/EduardTrailers_Wemoveyourbusiness.mp4″]

Aanbevolen Artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken