In Behind the scenes, Blog, Fotoblog

Deze maand een extra lange fotoblog! We blikken niet alleen terug op de leuke momenten uit september maar ook uit augustus. Deze maanden zaten vol met feestelijke momenten!

IMG_1648
In augustus ontvingen we het certificaat ‘Creative Excellence’ voor onze film ‘We move your business’ die we maakte voor Eduard Trailers. Dat smaakt naar meer!

CNLETOsWsAA-t5y
In september hebben we films ingezonden voor ‘Ontdek de infofilm’, een speciaal programma voor de opdrachtfilm op het Nederlands Film Festival. Twee van onze films werden geselecteerd voor deze avond en Jeroen werd uitgenodigd op het podium om na de film meer te vertellen over het produceren van opdrachtfilms. De avond was verdeelt in 4 categorieën; animatie, corporate, documentaire/fictie en online/viral. Onze films ‘Marc Herremans Testimonial’ en ‘Gulf Craft Dubai Corporate’ werden beide vertoond in het blok ‘corporate film’.

P1010936P1010937

Het team werd in september weer versterkt, we kregen er maar liefst vijf dames bij! Eind augustus begon onze nieuwe producer Annebel.

VP 20 jaar the girls
Kort daarna begonnen ook onze vier stagiaires; Manon, Paulien, Hanneke & Dilicia die hieronder samen met Marianne poseerde tijdens on 20-jarige jubileum.

DSC04639
Elaine en Jeroen werden uitgenodigd voor de relatiedag van Van Helden. Het werd een geweldig jubileum event waar ‘de Held’ overal terug kwam! Voor Van Helden maakten wij een animatiefilm over ‘de Held’, deze films zijn terug te zien in ons portfolio over van Helden.

Van Helden relatiegeschenkenCN9AhcyUYAAGYtj

Voor ons was september ook een bijzondere maand want we bestaan 20 jaar! Op 4 september 1995 was Jeroen’s officiele eerste werkdag. Op 10 september 2015 stonden we hier bij stil tijdens ons inspiratie event. Het was een geweldige dag met o.a. een lezing van Rob Adams (Six fingers), een kijkje in eigen keuken tijdens de presentatie van Edwin en Rick, de Jeroen Veldkamp en Jeroen Veldkamp persoonswissel en Unit 040 liet iedereen ervaren wat virtual reality nou eigenlijk is. In onze blog 20 jarig jubileumevent kun je alles lezen over deze dag!

COoRSo1VAAAYNxKCOoRSo1UwAALwDd

Na afloop hebben we met het gehele team alle cadeau’s en kaarten uitgepakt. Iedereen hartelijk bedankt!

IMG_1681
Natuurlijk is er deze maand ook nog gewerkt hieronder een kort overzicht van een aantal van onze shoots!
Voor Roompot ging onze crew naar Hambachtal Duitsland waar ze een hele dag filmde in het vakantiepark.

Roompot Hambachtal 1IMG_5099

De crew ging op pad in Eindhoven voor opnames voor Copaco waar we momenteel de montage voor aan het maken zijn!

FullSizeRender3FullSizeRender 2

Voor de Provincie Noord-Brabant filmde we over duurzame verstedelijking. Voor deze shoot filmde we op verschillende locaties waar bestaande gebouwen een nieuw bestemmingsplan hebben gekregen.

Provincie Noord-Brabant Duurzame verstedelijking 2

En vandaag filmen  we in de Biesbosch voor de Provincie Noord-Brabant!

IMG_5191

Volgt u ons al op Twitter, Facebook en YouTube? Zo kunt u de bovengenoemde updates meekrijgen op de dag dat we het naar buiten brengen!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.