In Blog, Fotoblog

Van de oplevering van de commercialcampagne voor Swiss Sense tot aan de vele draaidagen voor o.a. Jasno Shutters, Antea Group en Driessen HRM. April bracht ons weer een volle agenda!

Close the blinds!

Elke draaidag leert ons iets nieuws. Zo weten onze cameraman Lin Hou en assistent Rens inmiddels alles over shutters en jaloezieën. De handige instructievideo’s die we produceren voor Jasno Shutters komen binnenkort online!

Diezelfde dag namen ook Rick en Edwin een kijkje achter de schermen. Zij waren te gast op het kantoor van het Da Vinci College. Hier maakten ze opnames voor Driessen HRM.

Studio opnames voor Swiss Sense

Heb je ze al voorbij zien komen; de nieuwe voorjaarscommercials van Swiss Sense? Afgelopen maand hebben we in een recordtijd de montages gemaakt van de commercials. Benieuwd wat er zo bijzonder was aan deze productie? Lees 5 unieke weetjes over deze productie!

Brainport Development

In onze vorige fotoblog gaven we je al een klein voorproefje van de nieuwe video voor Brainport Development, een project dat werd begeleid door onze stagiair Sander. Ben jij benieuwd naar wat er tegenwoordig allemaal geprogrammeerd is? Pleun laat je kennismaken met programmeren in “Dit is programmeren”.

Oude bekenden

Deze maand zijn we ook weer aan de slag gegaan voor Vincent van Gogh. In Etten-Leur maakten we opnames van onder andere de Van Gogh Kerk en de markt, maar ook deze knotwilgen legden we vast. Zie je de gelijkenis met de schetsen van Vincent?

Ook vond deze maand de jaarlijks terugkerende talkshow Salon van Gogh plaats. Gasten van de avond waren onder andere Herman Pleij en de makers van Loving Vincent. De presentatie van de avond was in handen van Cornald Maas. Bekijk de aftermovie van Salon van Gogh om een indruk te krijgen.

Om de oplevering van alle 8 testimonials die we gemaakt hebben voor 24 Uur in bedrijf te vieren vond er een feestelijke oplevering plaats op kantoor met de opdrachtgever.

Partnerschap

Deze maand vond de Beste Ondernemers Visie Award Night plaats. De winnaar van de avond was Tijn van Elderen van Brabantia. In de onderstaande video kun je zijn verhaal nog eens terugkijken.

Gezelligheid op kantoor

Hoewel we het hoopte bleek er van zomerse temperaturen deze maand nog niet echt sprake te zijn. Omdat de lente nog op zich liet wachten besloten we om de lente dan maar in huis te halen. We hebben deze maand ons kantoor opgefrist met nieuwe planten.

Tot slot vond deze maand een gezellige borrel plaats met onze medebewoners van de tweede verdieping van het SX gebouw: Sixfingers.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.