In Blog, Inspiratie, Portfolio

Afgelopen week vond de 22e editie van de BOV (Beste Ondernemers Visie) Award-night plaats in het Parktheater in Eindhoven. Het thema van dit jaar was ‘Brabant’ en met verschillende topsprekers uit Brabant was het een inspirerende en Brabantse avond.

BOV Award-night

De avond stond volledig in het teken van ondernemen met een visie. De avond begon met een heerlijk diner. Zo kregen de gasten de ruimte om met elkaar te netwerken. Het diner werd gevolgd door het officiële programma dat dit jaar vol activiteiten zat rondom inspireren, netwerken en fun. Zo gaf Jan Timmer, oud topman van Philips een inspirerende keynote en werd de avond gepresenteerd door de Tilburgse cabaretière Karin Bruers. Een erg geslaagd programma!

Finalisten

Uiteraard draaide de avond niet alleen om het netwerken en de interessante lezingen. Drie topondernemers uit de regio de Kempen maakten dit jaar kans op de BOV-trofee. De finalisten van dit jaar waren: Jan van Doormalen (Van Doormalen), Hans de Gier (Syncforce) en Tijn van Elderen (Brabantia).

Net als voorgaande jaren maakten we voor iedere finalist een portretvideo. Deze video’s werden tijdens de award-night vertoond aan het publiek ter introductie van de finalisten. Benieuwd naar de drie finalisten en hun ondernemersvisie? Bekijk onze video’s hieronder.

Jan van Doormalen

Hans de gier

Tijn van Elderen

Wij feliciteren Tijn van Elderen met de overwinning van de BOV-Trofee!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.