In Blog, Fotoblog

De dagen worden weer merkbaar langer en ook de zon schijnt weer steeds vaker. Daarnaast is de lente officieel weer begonnen. Dit alles heeft geresulteerd in een aantal mooie en zonnige projecten en opnamedagen in de afgelopen maand. In deze fotoblog blikken we in beeld terug op maart.

De boeren op tv

Voor de Kunst van het Boeren waren vrijwel alle beelden al opgenomen. Toch volgde er in maart nog een allerlaatste draaidag bij een van de boeren. Dit vormde de officiële afsluiting van alle opnamedagen.

 

 

 

 

 

 

 

Tegelijkertijd zijn we de afgelopen maanden druk bezig geweest met de montage van de verschillende items. Met het einde in zicht begonnen de afleveringen zich dan ook al snel te vormen. De laatste dagen werd er nog flink gepuzzeld om alle items in de afleveringen te verwerken en toen was het zover, de première!

Begin van deze maand vond de première, georganiseerd door ZLTO, plaats in het bijzijn van de boeren. Een feestelijk moment waarop we met het hele team en de boeren de eerste aflevering bekeken. Gelukkig hoefde de rest van Brabant daarna ook niet lang meer te wachten want op 4 maart werd de eerste aflevering uitgezonden op Omroep Brabant.

Inmiddels zijn er al twee afleveringen uitgezonden op Omroep Brabant. Aanstaande zaterdag 1 april wordt de derde aflevering om 17.45 uur uitgezonden.

Kruisbestuiving in SX

De afgelopen maanden stonden voor ons in het teken van kruisbestuiving in SX. Zo produceerden we een inspirerende moodfilm voor mede SX-bewoner Six Fingers…

en leverden we afgelopen maand 8 testimonials op voor 24 uur in bedrijf (mede SX-bewoner). De testimonial die het eerste live ging was die van Arjen de Koning.

Vincent van Gogh

De komende tijd gaan we ook veel aan de slag voor van Gogh Brabant. Voor hen bezoeken we de mooiste plekken in Brabant waar Vincent van Gogh geleefd heeft. Deze maand waren we o.a. in Helvoirt, waar we opnames hebben gemaakt van de protestantse kerk en de pastorie waar de ouders van Vincent hebben gewoond.

Daarnaast vindt op 30 maart het jaarlijkse evenement “Salon van Gogh” plaats in Nuenen. Samen met Van Gogh Brabant ontwikkelden we de trailers voor dit evenement.

BOV Eindhoven

Wij ondersteunen graag ondernemerschap. Afgelopen maandag vond de uitreiking plaats voor de Beste Ondernemers Visie Eindhoven. Veldkamp Produkties was bij deze uitreiking aanwezig en produceerde voor deze feestelijke uitreiking drie portretvideo’s voor de finalisten. John van Doormalen, Syncforce en Brabantia waren de genomineerden. De drie video’s werden tijdens deze feestelijke uitreiking aan het publiek getoond. Brabantia kwam daarbij als prijswinnaar uit de bus.

Figuranten bedankt!

De afgelopen maand waren we voor verschillende leuke opdrachten op zoek naar figuranten. Zo maakten we begin deze maand opnames voor Brainport Development waarvoor we verschillende kinderen gecast hebben. Het bleek een stralende dag voor de opnames. Benieuwd naar het resultaat? Vanaf begin april zal de video online te zien zijn!

Dit was echter niet de enige opdracht waarvoor we op zoek zijn gegaan naar enthousiaste figuranten. De afgelopen 2 weken hebben we maar liefst 6 opnamedagen gehad voor een nieuwe nationale televisiecampagne. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar maar liefst 21 figuranten! We willen iedereen dan ook bedanken voor alle enthousiaste aanmeldingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houd onze social media in de gaten voor het resultaat van deze opnamedagen!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.