In Blog, Inspiratie, Tips, VP Nieuws

Jaarlijks wordt voor het Nederlands Film Festival (Utrecht, 23/9 t/m 2/10 2015) door een vakjury een selectie gemaakt uit de beste Nederlandse opdrachtfilms. Dit jaar zijn maar liefst 2 van onze films geselecteerd! Het gaat om de testimonial “Marc Herremans” die wij in opdracht van Triple Double voor Mline, geproduceerd hebben. De tweede selectie is de film “Gulf Craft Dubai Corporate”, die we in opdracht van YachtsXL als uitvoerend producent maakten.

MarcHerremans04Gulf-Craft-Corporate-2015-DUBAI03

Als onderdeel van het Film Festival wordt er in het programma “Ontdek de infofilm” speciaal aandacht gegeven aan de beste opdrachtfilms van Nederland. Jaarlijks worden er in Nederland duizenden opdrachtfilms gemaakt waarmee deze bedrijfstak groter is dan de filmindustrie. Door een vakjury is een selectie gemaakt van de meest opvallende en unieke opdrachtfilms van het afgelopen jaar en twee van onze films zijn daarbij geselecteerd! Dit jaar vindt dit speciale programma plaats op maandag 28 september om 20.00uur in de Pandora (Tivoli Vredenburg). Tickets (à € 9,50) voor deze avond zijn te bestellen via de website van het NFF: www.filmfestival.nl

Bekijk hieronder de film “Marc Herremans – M-Line Testimonial”

Bekijk hieronder de film “Gulf Craft Dubai Corporate”

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.