In Blog, Fotoblog

Na een avontuurlijk kerst-uitje in de mergelgrotten van Valkenburg sloot Veldkamp Produkties eind december anderhalve week de deuren voor een welverdiende kerstvakantie. Inmiddels zijn we alweer een maand terug aan het werk, hebben we een aantal mooie projecten opgestart en afgerond én kijken we met een frisse blik naar wat 2015 ons te bieden heeft. In deze blog vindt u een foto overzicht van onze werkzaamheden in januari 2015!

Maar eerst, een kleine terugblik op de dag voor Kerst. We trokken er met onze hele crew op uit naar Valkenburg, waar we een avontuurlijk parcours op 40 meter onder de grond aflegden in de mergelgrotten. Teamwork stond voorop! In de middag bewezen wij ons ook van onze sportieve kant; toen stond een mountainbiketocht in de grotten op het programma!

Kerstuitje Veldkamp Produkties

Het nieuwe jaar begon voor Jeroen al op vrijdag 2 januari. Hij mocht als gast van Roompot Vakanties aanwezig zijn bij de Wielerzesdaagse in Rotterdam. Team Roompot werd hier gepresenteerd in Ahoy.

roompot wielerzesdaagse

De rest van het team begon de maandag hierop weer met werken. Het zou gelijk een spannende week worden: tijdens de Communicatieclub Bourgondië Nieuwjaarsbijeenkomst zou bekend worden gemaakt of één van onze twee genomineerde films een publieksprijs zou winnen. Helaas bleef het bij een nominatie, maar toch zijn we trots! We feliciteren de winnaars van de avond: de campagnes Gay Village en Quiet 500! (Foto: Neven Fotografie)

winnaars CCB Bonk 2014

En, zoals de meeste mensen, vonden we het begin van het nieuwe jaar ook een uitstekend moment voor het op- en uitruimen van onze berging. Props van producties uit een ver verleden kwamen als een aap uit de mouw:

archief uitruimen

Op kantoor werd ondertussen druk gewerkt aan de montage voor een film die we als mediapartner van YachtsXL maken voor Gulf Craft. Onze crew reisde half december af naar de shipyard in Dubai om filmopnamen te maken van de Gulf Craft medewerkers tijdens hun dagelijkse werk: het bouwen van de meest prachtige superyachten. De film wordt rond eind februari opgeleverd.

gulf craft

Een productie die nu al is te horen, is de radiocommercial die we produceerden voor Swiss Sense. De radiocommercial sluit aan bij de totaalcampagne voor Perzona matrassen. U kan de radiospot tegenkomen in het reclameblog op Radio538. Ook nu al in de reclameblokken te zien, is onze Jubileumspots voor Roompot Vakanties. Ze bestaan 50 jaar en vieren dit met mooie aanbiedingen!

Ook leverden we twee producties op die op een andere manier dan via de televisie of radio in première gingen. Het High Tech Systems Center (een nieuw onderdeel van de TU/e, waar studenten worden gekoppeld aan het bedrijfsleven), vertoonde onze corporate promo op hun openingssymposium. De film werd onthaald met een daverend applaus! Bekijk de film hier.

HTSC

En voor de kick-off van ‘Van Gogh 2015 – 125 years of inspiration’ (lees meer in deze blog) maakten wij een promovideo: een oproep aan Brabantse bedrijven, organisaties en burgers. De video werd via het internet verspreid door de Provinice Noord-Brabant.

De komende tijd gaan we waarschijnlijk ook weer aan de slag voor mooie andere opdrachten voor de Provincie Noord-Brabant. Er liggen een paar concepten in de kast en de ideeën blijven maar komen! Zou het komen door de vruchtbare brainstorm die onze regisseur Edwin had op het provinciehuis?

Brainstorm Provincie Noord-Brabant
Of misschien door de Dare Day die onze creatieve directeur Jeroen bijwoonde bij onze buren Six Fingers? Tijdens deze inspiratiemiddag werd iedereen uitgedaagd om buiten zijn/haar normale denkpatronen te denken. De middag vond plaats in ons eigen pand: SX Eindhoven (Leuk weetje: het zijaanzicht van ons gebouw is recent toegevoegd aan de leader van het programma Booming Brabant, te zien op Omroep Brabant!).

Dare Day Six Fingers
Alle inspiratie is in ieder geval niet verloren gegaan. Jeroen was eind januari één van de keynote sprekers over het onderwerp ‘beeldcommunicatie’. Het publiek: ruim 40 communicatiemedewerkers van overheidsinstellingen. Jeroen droeg een passend pak met een testbeeld-print én had een goed verhaal.

BEELD presentatie Provincie Noord-Brabant
Maar de award voor Veldkamp medewerker met het beste pak van januari… Gaat toch naar regisseur Edwin. Hij stapte in het huwelijksbootje en nodigde zijn collega’s ook uit om het te vieren! Cameraman Lin Hou mocht de dag zelfs registreren als bruidsfotograaf. We wensen Edwin en zijn prachtige echtgenote Janneke heel veel geluk toe!

Edwin en Janneke forever

En wat kan u volgende maand verwachten in onze fotoblog? In ieder geval een update over een nieuwe opdrachtgever waarvoor we 7 webvideo’s gaan maken, een kijkje in de pre-productie van een museumfilm in opdracht van Tinker Imagineers en, last but not least, de carnaval-release van onze nieuwste tv-commercial! In opdracht van ZLM Verzekeringen draaiden we op 30 januari een commercial met een belangrijke preventietip.

ZLM 2

Bedankt voor het lezen van deze blog en graag tot de volgende keer! Mocht u graag dagelijkse updates zien over de werkzaamheden van onze crew? Volg ons dan op Twitter. U kan ons ook volgen op LinkedIn en Facebook voor nieuwtjes, foto’s en oproepen voor figuranten/locaties/acteurs!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.