In Blog, Tips, VP Nieuws

In 2015 is het 125 jaar geleden dat Vincent Van Gogh overleed. Wereldwijd zijn al velen door hem geïnspireerd en nu nog steeds leeft zijn werk voort. Daarom wordt Vincent van Gogh in 2015 het hele jaar lang geëerd onder de noemer Van Gogh 2015, 125 years of inspiration. Wij maakten de promo voor de kick-off!

Onze film, gemaakt in opdracht van de Provincie Noord-Brabant, Van Gogh Brabant het het Brabant C Fonds, staat volledig in het teken van de connectie tussen Brabant en Vincent van Gogh.De film benadrukt ook hoe trots Brabant kan zijn op zo’n internationale kunstenaar als Van Gogh:

De film werd in eerste instantie ontwikkeld voor vertoning op de Nieuwjaarsreceptie op het provinciehuis van de Provincie Noord-Brabant, maar in verband met de recente aanslagen in Parijs werd deze receptie versoberd. De film beleefde zijn première daarom via de mail en de website van de Provincie.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.