In Blog, VP Nieuws

Jaarlijks reikt Communicatieclub Bourgondië de communicatieprijs “de Bonk” uit aan de beste reclamecampagnes uit Brabant van het afgelopen jaar. In totaal zijn er dit jaar 40 cases ingezonden waarvan er 13 zijn genomineerd, waaronder 2 van onze producties!

Nominaties

Onze campagne voor Coöperatie DELA is genomineerd in de categorie marketingcommunicatie/reclame en de corporate moodfilm “Dit beweegt Brabant” die we samen met de Provincie Noord-Brabant produceerden, is genomineerd in de categorie beeldcommunicatie. Beide cases kregen van de vakjury een rapportcijfer van tenminste een 7,5!

Communicatieprijs

De competitie is dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken. Niet langer wordt er enkel één juryprijs en één publieksprijs uitgereikt, dit jaar worden er door de jury awards verdeeld over maar liefst acht categorieën! Daarbij zijn er sinds dit jaar twee publieksprijzen namelijk; “Maker van het jaar” en “Merk van het jaar”.

De beoordeling van de inzendingen wordt gedaan door een vakjury bestaande uit:
Huub Evers – Media-ethicus en ombudsman bij Dagblad de Limburger
Inge van den Heuvel – Sr. adviseur interne communicatie bij CZ verzekeringen
René Westbroek – Senior consultant bij Bex*communicatie
Esther Braaksam De Vilder – Global communication director bij Bavaria
Marco van Bilsen – Marketing director bij BrandLoyalty
Paul Roeters – Designer/partner bij Studio Kluif
Joris Verhaak – Creatief strateeg bij We Are Blossom
Jeannine van den Boer – Senior docent Events & media bij SintLucas
Jan Dijkshoorn – Eigenaar, coach, trainee en developer bij Solugram

De genomineerde video’s

And the winners are…

De feestelijke uitreiking van de Bonk vindt plaats op 16 februari in de Starlight Lounge van het Blue Collar Hotel in Eindhoven. Vooraf aan de uitreiking zullen alle 40 inzendingen getoond worden in een expositieruimte. Hier krijgt het publiek de gelegenheid om hun favoriete inzendingen te nomineren voor een van de publieksprijzen. Wie weet horen wij aan het eind van deze avond of we naar huis mogen met een van de Bonken!

Meer informatie over de uitreiking is te vinden op de website van de Communicatieclub.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.