In Blog, VP Nieuws

Audiovisueel producent Veldkamp Produkties boekt succes op het New York Festivals World’s Best TV & Film. De portretvideo ‘Wat Johannes Leertouwer wil meegeven…’, geproduceerd in opdracht van Coöperatie DELA, is verkozen tot finalist op het Amerikaanse Festival. Het New York TV & Film Festival is hét internationale festival voor televisieproducties en opdrachtfilms. Dit jaar zijn er inzendingen uit meer dan 40 landen. Op 25 april 2017 vind het awards gala plaats tijdens de NAB show in Las Vegas, de grootste elektronica en entertainment beurs van de wereld. Op deze avond wordt bekend gemaakt of Veldkamp Produkties, naast een Finalist Certificate, ook een bronzen, zilveren of gouden award wint.

De portretvideo over dirigent en violist Johannes Leertouwer is onderdeel van de (online) videocampagne “Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat” van Coöperatie DELA. In de video vertelt Johannes hoe hij via zijn ouders de passie voor muziek heeft doorgekregen en hoe hij zijn passie wil doorgeven aan anderen. Afgelopen jaar werd de film ook al genomineerd voor een Gouden Reiger op het Nederlands Film Festival en de videocampagne (waar deze film onderdeel van is) is eerder dit jaar ook genomineerd voor de communicatieprijs Brabant.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.