In Behind the scenes, Blog

De herfst is in volle hevigheid Nederland binnen komen waaien. Gelukkig zijn er tussen de hevige regenbuien door nog mooie zonnige momenten en daar hebben wij vorige week goed gebruik van gemaakt tijdens de opnames voor ATO-GEAR! ATO GEAR heeft een innovatief product ontwikkeld, genaamd Arion. Met behulp van Arion kunnen lopers hun looptechniek verbeteren waardoor ze nog betere prestaties kunnen leveren.

IMG_5105image8 (1)

Als onderdeel van de crowdfunding campagne voor Arion maken wij een film voor ATO-GEAR. De afgelopen weken waren we druk met de pre-productie; het script werd geschreven, locaties gescout en ATO-GEAR regelde hardlopers Jonathan Mutewba en Marta Pape Garcia. Volgens het script zouden we tijdens de draaidag de hardlopers moeten volgen met de camera en dus ging Elaine op zoek naar een creatieve oplossing. Met de auto was het lastig om de lopers overal te volgen waardoor ze op zoek moest naar een snel vervoersmiddel dat makkelijk te gebruiken is.

IMG_5106image5

 

En dus werd er gekozen voor de bakfiets! Edwin veranderde voor een dagje in onze fietsende regisseur en onze cameraman Rick mocht voor in de bak. Op deze manier is geen hardloper ons te snel af! Toch, Edwin?

[jwplayer mediaid=”14126″ autostart=”false” file=”]

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Logo Nederlands Film Festival