In Blog, Fotoblog

Onze maand november zat weer vol met leuke nieuwe aanvragen, zonnige draaidagen en inspirerende evenementen!

De maand begon meteen goed toen we hoorden dat na vier jaar onze film gemaakt voor inloophuis de Eik, nog steeds ingezet wordt! Dit keer zelfs in de service bioscoop Zien in Eindhoven.

CTFf3RvW4AAh6u_

Onze Jeroen Veldkamp stond samen met Jeroen Veldkamp van Coffeelab op de cover van “Licht op Eindhoven” het stadsmagazine van Eindhoven. Lees het artikel op de website van Licht op Eindhoven.

CTCiokeXAAA_oZq

Onze animator en vormgever Hans was deze maand druk met de montage van verschillende projecten. Zo kwam Dela langs om de montage te bespreken en ook ATO-GEAR was op kantoor om de offline montage van een van de Arion films te bekijken.

CS4QCviWcAABs21CTsVfNqUYAAoNw6

De Eindhovense Persclub kwam een kijkje nemen in SX. Daar kregen ze een rondleiding door SX waarna Jeroen en Edwin ze een kijkje gaven achter de schermen van Veldkamp Produkties.

CTD6bXCXIAANFXcCTFZCBsUcAAlrpT

We blijven ontwikkelen en uitbreiden waar we kunnen. Zo leverden we de afgelopen tijd verschillende cinemagraphs op aan Roompot. Deze levende foto’s zie je tegenwoordig steeds vaker en kunnen heel goed ingezet worden op bijvoorbeeld social media. Lees onze blog voor meer informatie over Cinemagraphs.

Zwembad540

De productieafdeling was druk met de pre-productie van verschillende projecten. Daardoor kwamen er in november regelmatig castingoproepen voorbij. We hadden iedereen nodig, van kinderen tot vaders en moeders maar ook Aziatische zakenmannen! (De oproep hieronder is nog actueel! Leerlingen gezocht voor draaidag op 16 december)

Voor de aankondiging van het Ricoh Open mochten wij een gave introductievideo maken. We hadden een stralende dag uitgekozen waarop we met o.a. een drone op pad gingen in Rosmalen en Den Bosch.

CUu-XElXAAEqi-ZCUu-XEnWEAAlZuy

Deze maand hadden we niet alleen draaidagen in Nederland, maar zat er ook een crew van ons in Zwitserland! Met een prachtig zonnetje en een flinke pak sneeuw waren ze daar druk met de opnames voor een internationale commercial campagne.

CU0mGg6VAAA_tGj

Voor de communicatieprijs “De Bonk”deden we ook dit jaar een aantal inzendingen. Onze crew was op 25 november aanwezig bij de avond “Meet the jury” waar we verrast werden met een nominatie voor onze campagne van Bovag die we i.s.m. Triple Double geproduceerd hebben. Onze producer Elaine stond die avond op de stip waar ze in een doeltreffende pitch de campagne onderbouwde voor de jury. Uiteindelijk zit onze inzending niet bij de finalisten, maar er kan wel nog gestemd worden voor de publieksprijs.

12309467_337599273030370_4894355716680816253_o

 

Samen met Markteffecht, Deltazuid, Addfocus en Happy Idiots organiseerden we dit jaar Glow Your Brand, het marketingevenement van het zuiden! Op deze dag werden de gasten geïnspireerd door verschillende marketing cases en hoogleraar Ap Dijksterhuis gaf een key note over ‘Onbewust Consumentengedrag’. Een zeer geslaagde dag met als afsluiter een wandeling over het Eindhovense ‘Glow’.

CULT9-OW4AAdZIY12265584_901353909918908_1283271207364311168_o

Ook hebben we verschillende producties opgeleverd en toegevoegd aan onze website. Zo konden jullie vanaf november onze nieuwe Duitse commercial voor TopVintage ook online bekijken.

TopVintageStill4.2

Vlak voor het einde van de maand reisde Jeroen naar Silicon Valley voor een studie-, inspiratie-, netwerkreis.

CUfKIpfWUAETfqQ

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.