In Behind the scenes, Blog, Portfolio

Begin december werd het nieuws bekend gemaakt. Het dames- en heren grastoernooi van Rosmalen heeft een nieuwe titelsponsor: Ricoh. Het ATP/WTA-toernooi stond voorheen bekend als Unicef Open en Topshelf Open, maar zal de komende drie jaar bekend staan als Ricoh Open. Voor de introductie van Ricoh Open maakten wij in samenwerking met Triple Double een introductiefilm.

Schermafbeelding-2015-12-15-om-15.42.27-1024x570Schermafbeelding-2015-12-15-om-15.45.19-1024x575

dit is een tussenkop

Voor deze opnames gingen we met twee crews tegelijk op pad! Namelijk één crew op de grond en ééntje in de lucht. In de ochtend vlogen we met een drone over het tennisveld bij Autotron, waar we prachtige beelden maakten van de zonsopkomst. De ochtendnevel was nog zichtbaar terwijl de drone over de vijver vloog. Daarna werd er met de drone gefilmd bij het kantoor van Ricoh.

File_004-1024x768CUwg_p2U8AAw2NB

Voor de ‘grondcrew’ hadden we die dag ook een leuke uitdaging. Naast de opnames op het tennisveld en in het Ricoh kantoor werden er ook opnames vanuit een rijdende auto gemaakt. Terwijl onze regisseur Edwin achter het stuur zat, filmde onze cameraman Rick vanuit de deuropening. Iedere draaidag is uniek zoals je ziet!

File_005-768x1024File_001-1-1-768x1024

Bekijk hieronder de film voor het Ricoh Open:

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.