In Blog, Portfolio

In opdracht van Coöperatie Dela produceerden we een portretvideo over Johannes Leertouwer. Johannes is violist en dirigent van de Nieuwe Philharmonie Utrecht. In de film staat het gedachtegoed van Dela centraal; “Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat”.  De film laat zien wat muziek voor Johannes betekent en hoe hij muziek deelt met anderen. Het persoonlijke verhaal van Johannes is nieuw aan ons portfolio toegevoegd.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.