In Blog, Portfolio

Voor de wintercampagne voor Swiss Sense vloog onze crew o.a. naar Zwitserland voor prachtige opnames in de Walliser Alpen. Momenteel wordt de commercial uitgezonden op nationale televisie in Nederland en binnenkort ook in België.

Bekijk de wintercampagne (inclusief tag-on) nu ook in ons portfolio.

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.