In Blog, Fotoblog, Portfolio

De afgelopen maand waren we volop in productie! Terwijl ons productieteam de vele draaidagen regelde, genoot onze crew van de diverse draaidagen. Dat resulteert in een bomvolle fotoblog vol met een aantal van onze nieuwste opleveringen!

Corporate Moodfilm

Gisteren in première gegaan en binnen een paar uur tijd al meer dan 300 keer gedeeld op Facebook met meer dan 20.000 weergaven! Wij zijn dan ook enorm trots op de corporate moodfilm “Dit beweegt Brabant” die we voor de Provincie hebben geproduceerd.

Portretvideo’s

De afgelopen maanden zijn we druk geweest met een leuke, uitdagende opdracht voor SPIE Nederland. In totaal hebben we acht portretvideo’s gemaakt van medewerkers van SPIE bij acht uiteenlopende projecten van SPIE. In december vonden de laatste draaidagen plaats o.a. bij Neste en het Erasmus MC. Benieuwd naar het resultaat? De video’s worden door SPIE Nederland gedeeld op social media! Bekijk hieronder 1 van de portretvideo’s van SPIE!

Meubels met liefde en plezier

Sinds 2 januari is de nieuwe campagne van Goossens Wonen & Slapen te zien op nationale televisie en online via social media. In december vonden er maar liefst 4 opnamedagen plaats bij verschillende vestigingen van Goossens. Voor de nieuwe campagne van Goossens produceerden we een nationale televisiecampagne, radiocommercials, online videocampagne en de fotografie.

Goossens draaidag 2Goossens draaidag

Uiteindelijk leverden we maar liefst 14 video’s en 3 radiocommercials en meer dan 80 foto’s op!  Bekijk hieronder de televisie commercial.

Kunst van het Boeren

Een jaar lang hebben we wekelijks opnames gemaakt voor de tv-serie De Kunst van het boeren i.s.m. Omroep Brabant. Nu 2016 ten einde is, betekent dat ook een einde aan dit mooie project. Gelukkig konden we in december nog een aantal mooie draaidagen inplannen! Zo filmden we de kerstsferen bij onze varkensboerin…

Kunst van het boerenKunst van het Boeren 2

En genoot de crew na de draaidag van een lekkere kop tomatensoep bij onze Tomatenboer!

Kunst van het boeren2Kunst van het boeren 3

Ludieke kerstactie

In opdracht van Triple Double Sportmarketing gingen we aan de slag voor Energiedirect.nl. Zij bedachten een ludieke kerstactie waarbij ze kersttruien van Energiedirect uitdeelden vlak voor de wedstrijd Ajax – PSV. Onze crew zorgden voor een vette video van deze actie. De video kwam een dag na de wedstrijd online en werd bijna 1000 keer gedeeld op facebook! Heb jij hem al gezien?

Swiss Sense

In december maakten we maar liefst twee commercialcampagnes! Ook voor Swiss Sense gingen we aan de slag met een nieuwe wintercampagne. Een strakke planning, het regelen van geschikte figuranten, twee opnamedagen, een dag voor de fotografieshoot en uiteindelijk de montage leidden tot deze sfeervolle televisiecommercial!

Coöperatie DELA

Voor Coöperatie DELA produceren we portretvideo’s over nabestaanden. Het doel van de portretvideo’s is het gedachtegoed van DELA verspreiden “Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat”. Zo produceerden we eerder al een portretvideo over Marianne van den Haak en Heintje van Poppel! Bekijk hier de portretvideo over Harry Dirk Nanlohhy

Brabantse gezelligheid

Naast al het harde werken konden we rond de feestdagen ook genieten met het team. Zo organiseerde onze personeelsvereniging StripeS de jaarlijkse Sinterkerst-activiteit. Een avond vol lekker eten, spelletjes en natuurlijk cadeau’s!

Kerst en sint spel VP crew 1Kerst en sint spel VP crew 2

Ook op feestjes zijn we van de partij!

Elaine trouwenontbijt

En na al die feestelijke activiteiten begonnen we het nieuwe jaar goed met een heerlijk ontbijt op kantoor! Kortom een goed begin van 2017 met al deze mooie, nieuwe campagnes. Ben jij ook op zoek naar een vernieuwende bedrijfsfilm of een commercial campagne? Neem gerust contact met ons op.

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.