In 5 vragen aan, Blog

David 3In onze ‘5 vragen aan’ blog stellen we onze opdrachtgevers 5 vragen over de productie die wij voor hen geproduceerd hebben. Dit keer het woord aan David Lipkens die al 6 jaar als projectmanager Wellbe@ING verantwoordelijk is voor het actief welzijnsbeleid van ING België. Sinds 2015 produceerden we voor ING België, in opdracht van Energy Lab, al vijf video’s over verschillende sportevenementen waar de medewerkers van ING België aan meededen, waaronder Brussels Ekiden (2015), Climbing for life (2015) en de Triatlon van Gérardmer (2016).

Wat was de aanleiding vanuit ING België om deel te nemen aan o.a. deze sportevenementen?

We willen gezond personeel en dat kan je het beste doen door ze aan het bewegen te krijgen. Een mooie bijkomstigheid van de sportevenementen is dat de medewerkers trotser worden op ING omdat ING dit voor hen doet, maar ook omdat ze de kleuren van ING mogen verdedigen.

Wat was voor ING de aanleiding voor het maken van deze films?

Video’s zijn het beste medium om de emoties, die eigen zijn aan sport, te tonen en met emoties kan je scoren. Daarom proberen we van veel van de activiteiten die we organiseren een video te laten maken. Op deze manier kan iedereen het ook echt meebeleven en de emoties zien van de deelnemers. Ik gebruik ook vaak video’s in allerhande presentaties omdat het vaak meer zegt dan een tekst of wat foto’s.

Hoe zijn jullie bij Veldkamp Produkties terecht gekomen?

Via onze vaste partner Energy Lab. Ik had gezien dat ze voor andere bedrijven ook al heel toffe filmpjes maakten en wilde ook wel eens zoiets.

Energy Lab

Wat is het resultaat van de film?

Het geeft me de mogelijkheid om ons project op een toffe manier te laten zien, een manier die me nooit zou lukken als ik alleen maar zou spreken.

Hoe hebben jullie het productieproces van de films ervaren?

Heel aangenaam contact zowel met de producer als met de mensen ter plaatse. Handige tips gekregen over hoe ik het beste kon spreken. Dus zeker niet over te klagen.

Wat ik nog even kwijt wil:

Ik hoop dat we nog een heel aantal heel toffe filmpjes kunnen maken en onze mensen zo nog wat meer aan het bewegen kunnen krijgen!

Bekijk hieronder de video die we het afgelopen jaar in opdracht van Energy Lab voor ING België hebben geproduceerd, van de deelname aan de triatlon van Gérardmer.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.