In Blog, VP Nieuws

Energy Lab gaf ons de opdracht voor het maken van een aftermovie voor ING België van de wielrentocht “Climbing for life”. Dit vond plaats in het weekend en dus vroegen wij onze nieuwe productie assistente Manon of ze haar stage eerder wilde beginnen.

Tijdens de zomervakantie werd ik opgebeld of ik niet wat eerder wilde beginnen voor “een leuke opname klus in Frankrijk”. Natuurlijk zei ik direct ja en ging drie weken later samen met regisseur Edwin en cameraman Lin Hou op naar de Vogezen, voor het maken van een aftermovie van “Climbing for life”.

crew

De eerste ochtend ging de wekker al vroeg, om 6:00 uur… Na een lange vakantie waarin ik heerlijk uit kon slapen, was dit even omschakelen. Na een ontbijtje, met uiteraard Franse croissantjes, gingen we aan de slag. De eerste shots van de voorbereidende wielrenners werden gemaakt en om 9:00 uur stonden we klaar op de plek waar de wielrentochten begonnen.

Energy Lab - ING Energy at work (2)

Het weer en het landschap waar we doorheen reden was prachtig! We werden omringd door bergen, meertjes en knus uitziende dorpjes.

En toen was het mijn beurt… na de start van de tocht volgden we met onze crew per auto de wielrenners over het parcours. Je raadt het al, ik was de chauffeur! Een bijzondere ervaring, rijden door de bergen met honderden wielrenners om je heen. En dan ook nog precies genoeg afstand houden en het juiste tempo aanhouden zodat onze cameraman de mooiste shots kon maken.

Energy-Lab---ING-Energy-at-work-(3)

Gelukkig ging alles goed. Eenmaal boven aan de top van “La Planche des Belles Filles” filmden we de mooie reacties van de deelnemers. Echt super knap dat ze de afstand hebben afgelegd, dat had ik echt nooit gekund.
Het was een eerste stagedag om nooit te vergeten. Uiteindelijk is er een super mooie aftermovie van gemaakt en dat is natuurlijk wat telt!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.