In Blog, overig

Veldkamp Produkties bestaat dit jaar 20 jaar! We besteden hier o.a. aandacht aan door al onze medewerkers te laten terugblikken op hun Best Of momenten bij Veldkamp Produkties. Deze keer brengt onze producer Annebel Martens verslag uit.

Hoe ben je bij Veldkamp Produkties terecht gekomen?
Tijdens mijn studie Media & Entertainment Management heb ik in 2010 stage gelopen bij Veldkamp Produkties. Na mijn studie ben ik gaan werken als fotografie producer en heb ik een jaar gereisd. Toen ik afgelopen jaar terug kwam in Nederland was Veldkamp Produkties op zoek naar een nieuwe producer en dat ben ik geworden!

Wat was voor jou productioneel gezien de grootste uitdaging?
Gezien ik net een paar weken werk komen mijn grootste uitdagingen nog uit mijn stageperiode. Toen is het team naar India gevlogen om de End Polio Now documentaire te filmen. Vooraf heb ik met de producers alles geregeld van vluchten, visa en niet te vergeten de inentingen!

Polio Vaccinatie Still

Wat is in jouw ogen de allerbeste videoproductie die is gemaakt door Veldkamp Produkties in de afgelopen 20 jaar?
De allerbeste zou ik niet durven zeggen maar er zijn wel een aantal films die er voor mij uitspringen. Hij is al eerder genoemd maar de film voor Bert Plantagie is heel gaaf! Het is heel spannend om naar te kijken door de slow motions in de film.
Daarnaast vind ik de documentaire “We dansen om de dans te ontspringen” heel leuk. Het is mooi om te zien wat voor band Gerard van Maasakkers heeft met de mensen daar en dat ze door muziek te maken hele spontane mooie momenten ontstaan.

GerardScreenshot17a
Wat heb je zien veranderen bij Veldkamp Produkties door de jaren heen?
De locatie! De laatste keer dat ik bij Veldkamp Produkties binnen liep zaten ze nog op Ekkersrijt, verdeeld over twee verdiepingen. Ik weet nog goed dat Marianne altijd de wens had het gehele team op één verdieping te krijgen. Hierdoor wordt er nog meer samengewerkt doordat iedereen dichtbij is.

kantoor Veldkamp Produkties
Wat voor project zou je nog graag een keer produceren bij VP?
Veldkamp Produkties heeft eerder dit jaar een film over Geert Groote gemaakt. Het lijkt mij heel leuk om zo’n productie te mogen produceren. Een productie waarbij je aan de kleinste details moet denken zodat het geheel in het tijdsbeeld valt. Maar ook een tv-serie of documentaire… Eigenlijk hebben alle producties wel iets uitdagends en dat maakt het werk zo fijn!

GeertGrote02 (1)

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Comments
  • Corné Adriaensen
    Beantwoorden

    Super trots op mijn nichtje. Volgens mij binnen 2 weken al een teamlid, wat ze bij Veldkamp produkties nooit meer willen missen. Succes,

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.