In Blog, Tips, VP Nieuws

Een sterk merk wordt gedragen door een sterk marketing- en communicatieteam. Als MarCom Professional bent u graag op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen. Het selecteren, toepassen en efficiënt beheren ervan blijft vaak een lastige uitdaging. Daarom organiseert Graficonnect in samenwerking met 2imagine, PHPro, RPI Europe, IgnisVR en Veldkamp Produkties een inspirerende en leerzame bijeenkomst voor MarCom Professionals. Komt u ook?

Yellow Cubes MarCom Event

Op donderdag 19 mei a.s. vindt het Yellow Cubes MarCom Event plaats in SX in Eindhoven. Tijdens dit evenement komt u meer te weten over toonaangevende trends & tools. In korte sessies nemen bevlogen sprekers u mee in creatie, content, e-commerce, online, offline & video. Geen salespitches, maar korte, inspirerende presentaties, waardoor u in één middag inzicht krijgt in hoe u uw MarCom-capaciteit optimaal kunt benutten. Een middag vol inspiratie onder vakgenoten die wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Programma Yellow Cubes

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij dit inspirerende evenement? Schrijf u dan vandaag nog in!
Meer informatie en aanmelden kan via:
www.yellowcubes.com/event

Meld je aan met onderstaande code maar reageer snel want vol = vol!
YCME01VK244

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.