In Blog, Fotoblog

De heerlijke lente maand april stond weer vol in het teken van leuke nieuwe uitdagingen. Zo hadden we verschillende zonnige draaidagen, een gezellig team uitje en werden er weer een hoop leuke aanvragen gedaan! Voor verschillende projecten gingen we dan ook op pad. Biggetjes werden geboren, interviews werden afgenomen en een gaaf festival van de TU/e werd door onze crew vastgelegd!

Zonnige draaidagen

In de fotoblog van maart kon je al zien dat we bezig waren met een leuk project voor SPIE Nederland. In april werden hier de laatste draaidagen voor ingepland, met als resultaat een mooie film en een tevreden klant!

Erasmus Ziekenhuis 2Erasmus Ziekenhuis

Met 3 man sterk werd er vervolgens 2 dagen lang gemonteerd om ervoor te zorgen dat de film vertoond kon worden tijdens het InSPIErations event van Spie Nederland.

Spie montageInSPIErations

Ook op het programma van april stond de geboorte van de biggetjes! Voor de tv-serie de ‘Kunst van het Boeren’, die we i.s.m. Omroep Brabant produceren, waren wij aanwezig bij deze prachtige gebeurtenis. Productioneel was het nog een mooie uitdaging want de biggetjes laten niet op zich wachten en worden alleen savonds geboren. Onze crew stond dus 4 dagen lang op scherp en filmden dit mooie moment.

Kunst van het boeren
Afgelopen maand sloeg het weer opeens weer om en was er kans op nachtvorst. Zouden we dan toch de winterse sferen nog kunnen filmen? Onze crew stond vol goede moed s’nachts om 3 uur bij de kersenboomgaard in de hoop de nachtvorst te kunnen vastleggen. Helaas voor ons, gunstig voor de boer natuurlijk, geen nachtvorst in Heijningen!

Kunst van het boeren 3Kunst van het boeren 2

Tussen al het harde werken in was er gelukkig ook nog tijd voor een gezellig team uitje met de hele Veldkamp crew! Er stond een heerlijk dag op de fiets door Antwerpen op de planning, waarna we met de hele crew werden opgesloten in een Escape Room, waar we ook succesvol uit ontsnapte!

VP uitjeVP uitje

Wat een geluk met het weer hadden wij in april. Naast af en toe een regenbui filmden we vooral mooie zonnige locaties zoals onze cameraman Rick tijdens de opnames voor de Provincie Noord-Brabant en Tilburg University.

Provincie Noord BrabantTUe

Ook ging cameraman Lin Hou op stap met stagiair(e)s Bram en Kate voor een weekend sfeer proeven op het leuke Dream & Dare festival ter ere van het 60 jarig bestaan van de Technische Universiteit Eindhoven. Voor dit 3 daagse festival maken we de aftermovie die binnenkort online te zien zal zijn!

Dream Dare 4

Dream Dare 3

Verrassende producties

Behalve de zomerse draaidagen werden er natuurlijk ook weer leuke projecten opgeleverd en toegevoegd aan ons portfolio. Heb je onze portretvideo voor Coöperatie Dela al gezien?

Sinds deze maand wordt ook de bedrijfsfilm ‘Understanding Society’ die we geproduceerd hebben voor Tilburg University online vertoond.

De maand mei belooft ook weer een mooie, drukke maand te worden. Volg ons ook op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram voor de leukste updates en interessante weetjes!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.