In Blog, Inspiratie, VP Nieuws

Bekijk onze video “The Power of Video” en je ziet direct waarom het gebruik van video zo belangrijk is in je marketing mix. De vraag naar online video is dan ook sterk gestegen in de afgelopen jaren. Niet alleen het gebruik van online video stijgt, ook de vele ontwikkelingen in techniek maken het mogelijk om je video content nog sneller en interactiever te vertonen. Maar hoe maak je een goede video? Dat en nog veel meer kom je te weten op het Online Video Event.

Het Online Video Event

Het Online Video Event, georganiseerd door o.a. Adfo Groep, is hét evenement dat je de inzichten geeft om aan de slag te gaan met online video. Na twee succesvolle jaren vindt het evenement dit jaar voor de 3e keer plaats op 9 juni in Maarssen. Met een bomvol programma vol inspirerende sprekers en breakout sessies zijn wij dan ook trots dat we partner zijn van dit mooie evenement. De dag is ingedeeld in verschillende sessies. Beginnend met een ochtend waarin o.a. Linda.tv een kijkje geeft in eigen keuken en Aljan de Boer vertelt over visuele trends & video is de middag gevuld met een breakout programma.

Jeroen Veldkamp spreker op het Online Video Event

MG_4471-1024x1024In de middag van 9 juni vindt het breakout programma plaats waarin je tijdens twee rondes zelf kunt kiezen aan welke sessie je deelneemt.  Zo zijn er die middag verschillende casesessies waarin experts vertellen hoe je videostrategie aanpakt, interactieve settings waar je meer te weten komt over specifieke topics en demosessies waar je zelf aan de slag kunt gaan met video.

Jeroen Veldkamp zal deze middag een interactieve sessie verzorgen over online video in de Customer Journey. Online zijn er al miljarden video’s en toch geeft 72% van de marketeers aan de komende jaren te investeren in video’s online. Maar hoe onderscheid je je met jouw video tussen al deze miljarden andere video’s op het internet? Deze middag geeft Jeroen tips voor het bereiken, boeien en binden van je doelgroep door de inzet van online video. Kijk hier voor meer informatie over deze breakout sessie.

Wil jij meer te weten komen? Geef je dan op voor het Online Video Event: http://onlinevideoevent.nl/aanmelden/

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.