In Blog, Fotoblog

Inspirerende bijeenkomsten, intensieve draaidagen en mooie opleveringen! Onze maand maart zat vol leuke bezigheden en we begonnen de maand meteen krachtig met onze video: ‘The Power of Video’.

Intensieve draaidagen

Van draaidagen in een decorstudio, op het platteland, de kinderboerderij of zelfs bij de tandarts! Onze crew komt op alle mogelijke locaties voor verschillende leuke projecten. Deze maand stond onze crew o.a. weer op het platteland bij onze boeren voor de tv-serie de ‘Kunst van het Boeren’ die we i.s.m. Omroep Brabant produceren.

foto (1)foto 5

Kunst van het boeren3Kunst van het boeren2

Onze cameraman Rick bleef op de (kinder)boerderij voor opnames van Helicon.

HeliconIMG_6728 (1)

Ook onze stagiair(e)s zijn ook hard aan de slag gegaan! Zo ging onze stagiair Bram aan de slag met zijn stagefilm..

StagefilmIMG_6611

.. en produceren onze stagiair(e)s Kate en Bram een bedrijfsfilm voor PC2 tandartsen.

TAndartsBestand_001 (2)

Voor Spie Nederland zijn we de afgelopen weken begonnen met de opnames. Er werd o.a. al gefilmd in de High Tech Campus in Eindhoven, bij Spie Nederland en gisteren stond onze crew zelfs op de Botlekbrug in Rotterdam.

Spie4Spie5

Daarnaast produceerden we de afgelopen maand twee voorjaarstag-ons voor Swiss Sense. De twee draaidagen vonden plaats in een decorstudio in Zwolle waar de slaapkamers volledig opgebouwd en gestyled werden.

IMG_5339_MG_5528

Onze animator Hans ging na de eerste draaidag direct aan de slag met de montage van de tag-ons.

Montage

Benieuwd naar het resultaat van deze draaidagen? Bekijk hieronder een van de tag-ons, die momenteel worden uitgezonden op nationale televisie.

Inspirerende bijeenkomsten

Naast alle projecten en draaidagen is er altijd tijd voor ontwikkeling. Een deel van ons team volgden daarom een zeer interessante LinkedIn cursus door Monika van Rijthoven!

Linkedin cursus

De CCB had een zeer interessant programma georganiseerd. Onze regisseur Edwin en cameraman Rick waren aanwezig op deze avond waar Erik Kessels een inspirerende lezing over creativiteit en inspiratie gaf.

Eric kessels2Eric Kessels3

Onze producer Silva is op het MIE 2016 geïnspireerd door de 8 tips in global marketing en gaf het gehele team uitleg over de toepassing van deze punten. Lees onze blog om zelf meer te weten te komen over de 8 tips in Global Marketing.

Vergadering

Voor de Beste Ondernemers Visie (BOV) produceerden we een drietal video’s over de finalisten. Deze films werden vertoond tijdens de award show. Onze directeur Jeroen gaf tijdens de avond een kort diepte interview over videomarketing en aan het einde van de avond werd bekend gemaakt dat Huijbregts Groep de BOV-trofee had gewonnen. Gefeliciteerd!

BOV2BOV4

Al met al een leuke maand waarin we mooie draaidagen hebben gehad en leuke projecten hebben opgeleverd! Hebben jullie bijvoorbeeld onze film voor Typetuin al voorbij zien komen? Ook deze film is in maart online gekomen en wordt momenteel als online commercial via o.a. social media ingezet.

 

 

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Jos Smit
    Beantwoorden

    Prachtige impressie van een heel tof bedrijf met zeer gemotiveerde mensen 😀

  • Blanka Kijonkova
    Beantwoorden

    TOP TEAM! Professioneel, effectief en gezellig!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.