In Blog, VP Nieuws

De komende maanden wordt onze crew ondersteund door vier enthousiaste stagiair(e)s. De afgelopen weken hebben we jullie al voorgesteld aan onze productie stagiaires Viviana en Steef en deze week is onze office assistente Linsey aan de beurt.

Even voorstellen

Summa collegeLaat ik me eerst even voorstellen: ik ben Linsey Leenders, 17 jaar. Ik volg de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent aan het Summa College in Eindhoven. Dit jaar ben ik ingestroomd in het tweede leerjaar van deze opleiding. Een behoorlijke uitdaging maar ik heb er veel zin in! Ik hou erg van dingen regelen en organiseren en hier hoop ik tijdens mijn studie meer over te leren.

Mijn schoolcarrière op het Summa ben ik begonnen met mijn stage bij Veldkamp Produkties. Ik vind het superleuk dat ik mijn studie kan beginnen met deze stage. Op deze manier leer ik direct hoe het in de praktijk gaat en kan ik zien wat ik leuk vind aan het vak. Vanuit mijn opleiding werd mij aangeraden om stage te gaan lopen bij Veldkamp Produkties en ik ben erg blij dat ik hier een stageplek heb gevonden.

Mijn eerste weken

LinseyEnkele weken geleden ben ik mijn stage ‘assistent officemanager’ bij Veldkamp Produkties begonnen. De eerste dagen moest ik erg wennen, alles was nieuw voor me. Waar ik voor de zomer nog op mijn middelbare school iedere dag in de schoolbanken zat, moest ik nu opeens iedere dag acht uur werken! Gelukkig ben ik hier inmiddels aan gewend. Iedere dag leer ik weer iets nieuws en daardoor is geen dag hetzelfde.

Mijn dagelijkse taken bestaan o.a. uit het beheren van de agenda’s, het ordenen van de post en de telefoon beantwoorden. De eerste keer dat ik de telefoon moest beantwoorden vond ik dit erg lastig, mensen zijn slecht te verstaan of stellen vragen waar ik niks vanaf weet. Gelukkig begeleid Marianne me goed en geeft ze direct tips en aanwijzingen waardoor ik er veel kan leren. Een van de leukste onderdelen van mijn functie vind ik het ontvangen van de gasten. Veldkamp Produkties ontvangt veel klanten, freelancers en partners en ik zorg ervoor dat al deze mensen zich welkom voelen bij het bedrijf. Naast mijn dagelijkse taken help ik Marianne met verschillende financiële en administratieve werkzaamheden.

Voor nu zit ik helemaal op mijn plek binnen het bedrijf en zijn er nog veel dingen die ik hier hoop te leren de komende maanden zodat ik na mijn stage goed weet welke richting ik op wil.

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.