In Blog, Fotoblog

Inmiddels is het alweer halverwege februari en hebben we de feestdagen alweer lang achter ons gelaten. Vanuit de topdrukte van december zijn we in sprint doorgegaan naar 2017. Met een leuke klus op 3 januari gingen we het jaar dan ook letterlijk vliegend van start 🙂

Winterse opnames

Door het winterse weer ontstonden er mooie kansen voor opnames in de sneeuw! Na een aantal pogingen om het winterse tafereel te filmen voor onze tv-serie De Kunst Van Het Boeren, stond onze cameraman Lin Hou eind januari dan toch echt met zijn camera op het ijs!

Ook gingen we deze maand aan de slag voor medeSXbewoner 24 uur in Bedrijf. Voor hen produceren we verschillende testimonials van hun leden en Jeroen mocht de spits afbijten!

Commercialcampagnes

Begin januari stond vooral in het teken van de lancering van de verschillende nieuwe campagnes waar we in december druk mee waren. Op nationale televisie waren dan ook meerdere producties van ons te zien. Zo lanceerde Goossens haar nieuwe branding campagne..

en had ook Swiss Sense een nieuwe campagne rondom de wintersale.

Onder de noemer “succes moet gevierd worden” hebben we in januari extra de tijd genomen om de behaalde successen te vieren. En hoe kunnen we dat beter doen dan met een heerlijk taartmomentje op kantoor!

Bijeenkomsten

Jeroen en Edwin werden door Roompot Vakanties uitgenodigd om als gast aanwezig te zijn op hun nieuwjaarsborrel, waar het wielerteam van Roompot werd gepresenteerd.

Om het dagelijks werk van onze producers en officemanager nog optimaler te laten verlopen, gingen we aan de slag met de training ‘G Suite Drive Expert’. Zo kwamen we nog eens achter wat handige tips voor het gebruik van Google Drive!

Voor producers Silva en Annebel bleef het daar niet bij afgelopen maand. Zij verdiepten zich in ‘het maakbare brein’. Een erg interessante lezing van CCB door Margriet Sitskoorn over de ontwikkeling van de hersenen.

Samen met Margriet maakten we afgelopen jaar o.a. deze testimonial voor Tilburg University.

Bliksemstage

Onze inmiddels oud-stagiaires Linsey en Bren regelden een informatieve ochtend voor een tiental studenten van het Sint Lucas. Een leuke en informatieve ochtend waarbij de studenten kennis maakten met ons bedrijf en ons vak.

Daarnaast werd ons team voor 1 dag ondersteund door Renée en Madeleine. Zij gingen op pad met cameraman Lin Hou om de kneepjes van het vak te leren.

Helaas namen we afgelopen maand afscheid van onze stagiaires Viviana, Steef, Bren en Lindsey. Erg bedankt voor jullie inzet de afgelopen maanden!
Gelukkig werd ons team al snel weer uitgebreid met onze nieuwe productie-assistent Sander en camera-assistent Rens en assistent officemanager Nook. Het komende halfjaar ondersteunen zij ons team bij alle producties. Tegelijk zal stagiair Sander onderzoek doen naar het gebruik van video op smartphones. Benieuwd naar zijn onderzoek? Lees er meer over in zijn blog.

Inmiddels is het halverwege februari en hebben we afgelopen week te horen gekregen dat we met twee films genomineerd zijn voor de communicatieprijs de Bonk! Volgende week is de feestelijke uitreiking en hopen we naar huis te mogen gaan met een van de awards! Kortom to be continued


Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; Ă©chte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.