In Blog, Throwback Thursday

In onze Throwback Thursday blog blikt Office Manager Marianne de Proost terug op de verhuizing naar SX in het voorjaar van 2014.

De inrichting en verhuizing naar het SX gebouw, was een van de grootste en mooiste projecten die ik mede heb mogen realiseren voor Veldkamp Produkties.

We namen afscheid van onze oude locatie op industrieterrein Ekkersrijt in Son en moesten een paar maanden overbruggen op een tijdelijke locatie op de Langedijk in Eindhoven. Een dubbele verhuizing dus, omdat in SX met man en macht nog gewerkt werd aan onze nieuwe inrichting.

Het Veldkamp Produkties kantoor in aanbouw

De tijdelijke locatie aan de Langedijk voelde als een beetje kamperen met elkaar, maar de komst naar een gloednieuw kantoor was het wachten meer dan waard! Als een soort bouwopzichter en verhuizer heb ik alles van dichtbij mogen beleven en begeleiden. Het was een hele uitdaging om alles in goede banen te leiden, inclusief vele bezoekjes aan de harde werkers in het pand, die ik wel eens ‘n doos appelflappen ging brengen.

Het hele project is super goed verlopen en was het in vele opzichten het beste jaar ooit voor Veldkamp Produkties. Ik kijk er met een heel tevreden gevoel op terug!

Het Veldkamp Produkties kantoor in SX

Inmiddels zitten we alweer een paar jaar in SX en is het elke dag weer een feest om naar het werk te komen. De werkplekken zijn mooi, licht en fris (mede dankzij de airco) en de open office is prettig werken.

Kom gerust een keertje langs, de koffie wordt vers gezet!

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vervangt YouTube televisie?Explanimation door Veldkamp Produkties