In VP Nieuws

Na vele maanden denken en overleggen, is vanochtend de nieuwe huurovereenkomst van het nieuwe kantoor van Veldkamp Produkties officieel getekend. Ook werd het bouwbord onthuld door de Eindhovense wethouder Joost Helms. Medio mei verhuizen wij naar het dan volledig gerenoveerde pand SX op Strijp-S in Eindhoven! (Bij de ingang van Strijp-S vanuit de stad bezien/direct achter de portiersloge.)

Bosch gebouw Strijp-S SX

Delen van het pand dateren uit 1914 en het is het eerste bedrijfsgebouw dat Philips ooit had. Voorheen huisden daar o.a. het Philips NatLab, Philips Design en als laatste Bosch Security Systems. Samen met Triple Double Sportmarketing, Golazo, Energy Lab, 24u in bedrijf en zo‘n 30 kleine en middelkleine organisaties geeft Veldkamp Produkties vanaf mei aanstaande een nieuwe bestemming aan het gebouw. Een concept waarin bedrijven, actief binnen de driehoek Sport, Marketing en/of Media, actief zijn en staan voor kruisbestuiving, samenwerking, kennisdeling en groei.

Met de komst naar Strijp-S voldoet Veldkamp Produkties aan het advies van bureau Sonax, dat  in opdracht van de Gemeente Eindhoven een verkenning deed naar de ontwikkeling van een vitaal ecosysteem AV, Multimedia, Transmedia en Crossmedia. ‘Als een van de sterkere AV-bedrijven in Brabant, zien wij toegevoegde waarde in de vestiging van Veldkamp Produkties op Strijp-S en is het van belang hen als stakeholder multimedia te betrekken. We raden aan om de zichtbaarheid en de rol van Veldkamp Produkties in het ecosysteem multimedia op Strijp-S mee te nemen in de profilering van multimedia,’ aldus Sonax in het rapport ‘In Progress, Multimedia in Eindhoven’ in augustus 2013.

Wij zijn dan ook zeer verheugd om met open armen door de Gemeente Eindhoven te worden ontvangen en gezamenlijk met Park Strijp Beheer, Triple Double en 24u in bedrijf het afgelopen jaar tot dit prachtig concept te zijn gekomen, waarmee rekening is gehouden met onze individuele wensen.

De ontwerpen zijn klaar en de komende maanden wordt er hard gewerkt om zowel de buitenzijde, de omliggende ruimte en het interieur op hoogwaardige wijze tijdig op te leveren.

Strijp gebouw SX

Door de aanhoudende corona crisis zijn wij genoodzaakt onze uitvoerende productie-activiteiten te stoppen. Veldkamp Produkties transformeert naar Veldkamp Stories. Een adviesbureau dat betekenisvolle organisatiestrategieën transformeert naar indrukwekkende en effectieve verhalen.
Want; échte verandering begint met een goed verhaal!
Bezoek hier de website van Veldkamp Stories.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • fedor van kuyk
  Beantwoorden

  MOOI!
  heel veel succes en creativiteit in jullie nieuwe behuizing!

 • Paul Dorn
  Beantwoorden

  Mooie plek in het creatieve hart van Eindhoven!

 • Jan Driessen
  Beantwoorden

  heel veel succes op Strijp-S. Het zal anders zijn zonder jullie op Ekkersrijt

 • jos arts
  Beantwoorden

  Ziet er mooi uit. De vibe wil ik t.z.t. wel even komen proeven.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.